Ungdomspartiet er for spillere i alderen ca 13 til 16 år som ønsker å spille bordtennis og som har gjennomført nybegynnerkurs.

På treningene er det fokus på mestring og trivsel og det å få utfordringer i et trygt miljø.

Spillerne på partiet er spredt både i alder og nivå, men fungerer godt som en gruppe. Våre dyktige trenere tilpasser øvelser og utfordringer til hver enkelt slik at man får god utbytte av treningene.

Som utøver velger du selv hvor mye tid du ønsker å bruke og hvor store «ambisjoner» du har – vi jobber for at du skal oppleve mestring og ha det gøy med en spennende idrett. For de som ønsker videre utfordringer og trene noe mer –  kan det være mulighet for å “rykke opp” til vårt konkurranseparti. Ønsker du dette, så ta kontakt med treneren (Ferenc) for å diskutere det med han.

Du får også mulighet til å være med på turneringer både i Trondheim og når vi reiser til sverige på tur 🙂

Treninger

Deltakerne på Ungdomspartiet har  2 organiserte treninger hver uke. Du velger selv 2 av 4 tilgjengelige dager du ønsker å trene. Valget gjøres i Spond-applikasjonen en gang på høsten (for treningene frem til jul) og en gang i januar (for treningene frem til januar).

NB! Hvis det er slik at du ønsker å bytte treningsdag midt i halvåret så ta kontakt med treneren din så prøver vi å få til det gitt at det er ledige plasser.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for ungdomspartiet

Filtrer arrangement

Ingen treninger eller arrangementer

Om ungdomspartiet

Aldersgruppe ca 13-16 år
Treninger pr uke 2
Pris 290 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Opptak Etter nybegynnerkurs
Hovedtrener Ferenc Horvath (m: 468 46 097)
Treningstider
På ungdomspartiet har du organisert trening opp til 2 dager i uken. I Spond-applikasjonen velger medlemmene 2 av de 4 dagene man ønsker å trene. Valget gjøres for et halvår av gangen.
Mandager 18:15 – 19:45
Tirsdager 18:15 – 19:45
Onsdager 18:15 – 19:45
Torsdager 18:15 – 19:45

Informasjon: