Ungdomspartiet er for spillere i 8. – 10. klasse som har gjennomført nybegynnerkurs.

På treningene er det fokus på mestring og trivsel og det å få utfordringer i et trygt miljø.

Spillerne på partiet er spredt både i alder og nivå, men fungerer godt som en gruppe. Våre dyktige trenere tilpasser øvelser og utfordringer til hver enkelt slik at man får god utbytte av treningene.

Som utøver velger du selv hvor mye tid du ønsker å bruke og hvor store «ambisjoner» du har – vi jobber for at du skal oppleve mestring og ha det gøy med en spennende idrett.

Du får også mulighet til å være med på turneringer både i Trondheim og når vi reiser til Sverige på tur.

Treninger

Deltakerne på Ungdomspartiet har  2 organiserte treninger hver uke. Du velger selv 2 av 4 tilgjengelige dager du ønsker å trene. Du får tilsendt informasjon før hvert halvår hvor du velger hvilke treningsdager du ønsker.

NB! Hvis det er slik at du ønsker å bytte treningsdager midt i halvåret så ta kontakt med treneren din så prøver vi å få til det gitt at det er ledige plasser.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

Det er ikke obligatorisk oppmøte på treningene, men for at treneren skal kunne planlegge og gjennomføre treningene best mulig ber vi om at man melder fra til treneren via Spond (eller telefon/mail/sms) dersom man ikke kan møte på treningen.

For deg som vil trene mer

Føler du at bordtennis er gøy og at du har lyst til å både trene og konkurrere mer?
I Trondheim BTK er det spilleren selv som bestemmer hvor mye man ønsker å trene og konkurrere og hvilke målsettinger man setter seg.

Våre ungdomsspillere har 2 organiserte treninger i uken i tillegg til fredagsturneringer, reiser, turneringer og drop-in i helgene. Dette er mer enn nok for de aller fleste – men det er viktig for oss å også gi et tilbud til de som har en spesiell glede og indre motivasjon til å ville spille og lære ennå mer 🙂

Vi har et “plusstilbud” til de som ønsker å trene mer – du kan [ lese mer om det her ] – eller prat med Karl Erik på treningen.

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Lisens

Er du over 12 år (født 2007 eller tidligere) og deltar på turneringer, kreves det betalt lisens til Norges Bordtennisforbund. Avhengig av alder, koster dette 300 – 500 kroner pr sesong (august – juni). For nye spillere sørger klubben for å registrere lisensen når det blir behov – vi sender så regningen videre til spillerne.
Dette gjelder IKKE for fredagsturneringene våre – der trenger du ikke lisens, men deltar du på Individuelt Seriespill, eller andre turneringer vi arrangerer så kreves dette.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for ungdomspartiet

Om ungdomspartiet

Aldersgruppe 8. – 10. klasse
Treninger pr uke 2
Pris 295 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Opptak Etter nybegynnerkurs
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
99368186
Treningstider høsten 2020
På ungdomspartiet har du organisert trening opp til 2 dager i uken. Du velger 2 av 4 mulige dager, og valget gjøres for et halvår av gangen.
[ Trykk her for å velge treningstider for vår 2021 ]
Mandager 18:15 – 20:00
Tirsdager 18:15 – 20:00
Onsdager 18:15 – 20:00
Torsdager 18:15 – 20:00

Informasjon:

2019-01-ungdomspartiet-informasjon