Ungdomspartiet er for spillere fra 8.klasse og eldre som har gjennomført nybegynnerkurs.

På treningene er det fokus på mestring og trivsel og det å få utfordringer i et trygt miljø.

Spillerne på partiet er spredt både i alder og nivå, men fungerer godt som en gruppe. Våre dyktige trenere tilpasser øvelser og utfordringer til hver enkelt slik at man får god utbytte av treningene.

Som utøver velger du selv hvor mye tid du ønsker å bruke og hvor store «ambisjoner» du har – vi jobber for at du skal oppleve mestring og ha det gøy med en spennende idrett.

Du får også mulighet til å være med på turneringer både i Trondheim og når vi reiser til Sverige på tur.

Treninger

Deltakerne på Ungdomspartiet har 2 organiserte treninger hver uke. Du velger selv 2 av 4 tilgjengelige dager du ønsker å trene. Du velger hvilke treningsdager du har på Spond.

NB! Hvis det er slik at du ønsker å bytte treningsdager midt i halvåret så ta kontakt med treneren din så prøver vi å få til det gitt at det er ledige plasser.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

Det er ikke obligatorisk oppmøte på treningene, men for at treneren skal kunne planlegge og gjennomføre treningene best mulig ber vi om at man melder fra til treneren via Spond (eller telefon/mail/sms) dersom man ikke kan møte på treningen.

For deg som vil trene mer

Føler du at bordtennis er gøy og at du har lyst til å både trene og konkurrere mer?
I Trondheim BTK er det spilleren selv som bestemmer hvor mye man ønsker å trene og konkurrere og hvilke målsettinger man setter seg.

Våre ungdomsspillere har 2 organiserte treninger i uken i tillegg til fredagsturneringer, reiser, turneringer og drop-in i helgene. Dette er mer enn nok for de aller fleste – men det er viktig for oss å også gi et tilbud til de som har en spesiell glede og indre motivasjon til å ville spille og lære ennå mer 🙂

 

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Spond – vår kommunikasjonskanal

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at dere installerer applikasjonen på.

Påmelding til treninger samt annen informasjon og innbydelser til turneringer osv. går ut via Spond.

Lisens

Er du over 12 år (født 2011 eller tidligere) og deltar på turneringer, kreves det betalt lisens til Norges Bordtennisforbund. Avhengig av alder, koster dette 300 – 500 kroner pr sesong (august – juni). For nye spillere sørger klubben for å registrere lisensen når det blir behov – vi sender så regningen videre til spillerne.
Dette gjelder IKKE for fredagsturneringene våre – der trenger du ikke lisens, men deltar du på Individuelt Seriespill, eller andre turneringer vi arrangerer så kreves dette.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips.

Vi har utstyr klart i hallen du kan kjøpe. Er det noe vi ikke har på lager så bestiller vi for deg. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for ungdomspartiet

Om ungdomspartiet

Aldersgruppe fra 8. klasse
Treninger pr uke 2
Pris 350 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Opptak Etter bordtennisskole
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
99368186
Treningstider høst/vinter 2023
På ungdomspartiet har du organisert trening opp til 2 dager i uken. Du velger 2 av 4 mulige dager, og valget gjøres for et halvår av gangen.
[ Trykk her for valg av treningstid ]
Mandag 18:30 – 20:00
Onsdag 18:30 – 20:00
Torsdag 18:30 – 20:00
Fredag 16:30 – 18:00