Voksenpartiet er for alle i alderen 17-18 år og oppover som ønsker å spille bordtennis. Det er stor spredning i nivået til spillerne, alt fra de som har spilt et par ganger på jobben eller hytta og som har lyst til å lære mer – og til de som har spilt aktivt i mange år.

Partiet trener hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. De som deltar roterer på hvem som spiller med hverandre – og man kan selv velge om man ønsker å spille kamper, øvelser eller bare slå ballen frem og tilbake 🙂 Man velger selvfølgelig selv hvor mye man trener, men man kan da være med opp til 4 dager i uken i tillegg til forskjellige arrangementer både på fredager og i helgene.

REGISTRER DEG NÅ

Vi har fortløpende påmelding til vårt voksenparti – du registrerer deg ved å opprette AvtaleGiro og angi navn- og telefonnummer på registreringsskjemaet
REGISTRER DEG NÅ

Treninger

Voksenpartiet har treningstid 4 dager i uken, men du kan også delta på fredagsturneringer og spille i helgene når vi har åpent (dere deltar gratis på våre drop-in tider).

Treningene på voksenpartiet er i stor grad egenorganisert – man møter opp på treningstidene og bytter på å spille med de øvrige voksne som er tilstede.

Nytt av sesongen 2019-2020 er at vi hver uke kommer til å ha én organisert trening for voksenpartiet (tirsdager 20:00 – 21:15) hvor en av våre dyktige trenere gjennomfører treningen og bidrar med tips og råd for de som ønsker. Deltakelse på den organiserte treningen vil være gratis (inkludert i vanlig treningsavgift) – men begrenset til 10 personer hver uke. Du melder deg på den organiserte treningen på Spond på samme måte som du vil melde deg på til en gruppetime på et ordinært treningssenter – påmeldingen legges ut helgen før hver trening, og det er “førstemann til mølla” hver uke 🙂

For deg som vil trene mer

Føler du at bordtennis er gøy og at du har lyst til å både trene og konkurrere mer?
I Trondheim BTK er det spilleren selv som bestemmer hvor mye man ønsker å trene og konkurrere og hvilke målsettinger man setter seg.

Våre voksenspillere har 4 egenorganiserte treninger i uken i tillegg til fredagsturneringer, reiser, turneringer og drop-in i helgene. Dette er mer enn nok for de aller fleste – men det er viktig for oss å også gi et tilbud til de som har en spesiell glede og indre motivasjon til å ville spille og lære ennå mer 🙂

De som ønsker å trene mer har anledning til å delta på vårt voksne “pluss”-parti hvor det er organisert trening 4 dager i uken. For voksenpartiet er “pluss”-treningene mandag til torsdag 18:15 – 20:00.

Gjennom samtaler med treneren lager man i fellesskap et opplegg som er tilpasset sin egen motivasjon og ambisjonsnivå. Er du interessert eller nysgjerrig på hva dette innebærer, så ta en prat med Karl Erik (hovedtreneren) for å finne ut om dette er noe for deg. Deltakelsen på “pluss”-partiet innebærer en økning av månedlig treningsavgift fra 295 til 395 kroner.

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben som skal trene i hallen må ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Turneringer, seriespill og reiser

Å delta på stevner og reiser er selvfølgelig også mulig – og vi anbefaler absolutt å ta del i konkurransetilbudet – det er en stor del av bordtennisen! Spesielt turneringene vi har i hallen vår på Lade – og ikke minst vår årlige tur til Ås i Sverige bør man vurdere å få med seg. I løpet av sesongen arrangeres det også individuelt seriespill, fredagsturneringer og treningssamlinger. Påmeldinger gjøres via vår Spond-applikasjon.

Hver fredag kan du også være med (gratis) på våre “fredagsturneringer” ca 17:30 – 19:30. Påmelding gjøres hver uke på “Spond”-applikasjonen eller ved oppmøte senest 30 minutter før oppstart. Fredagsturneringene er åpen for alle våre spillere og er en god og uformell turneringsform tilpasset alle nivåer.

Spond, vår “kommunikasjonskanal”

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer applikasjonen på din telefon.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for voksenpartiet

Om voksenpartiet

Aldersgruppe ca 16-17 år og opp
Treninger pr uke 4
Pris 295 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Ledige plasser Ja
Treningstider høsten 2019
Mandager 20:00 – 21:45
Tirsdager 20:00 – 21:45
Onsdager 20:00 – 21:45
Torsdager 20:00 – 21:45
Du kan også delta på våre fredagsturneringer og spille gratis på drop-in tidene vi har i helgene