Voksenpartiet er for alle i alderen 17-18 år og oppover som ønsker å spille bordtennis. Det er stor spredning i nivået til spillerne, alt fra de som har spilt et par ganger på jobben eller hytta og som har lyst til å lære mer – og til de som har spilt aktivt i mange år.

Partiet trener hver tirsdag, onsdag og torsdag. De som deltar roterer på hvem som spiller med hverandre – og man kan selv velge om man ønsker å spille kamper, øvelser eller bare slå ballen frem og tilbake 🙂 Man velger selvfølgelig selv hvor mye man trener, men man kan da være med opp til 3 dager i uken i tillegg til forskjellige arrangementer både på fredager og i helgene.

REGISTRER DEG NÅ

Vi har fortløpende påmelding til vårt voksenparti – du registrerer deg ved å opprette AvtaleGiro og angi navn- og telefonnummer på registreringsskjemaet
REGISTRER DEG NÅ

Treninger

Voksenpartiet har dedikerte treningstider 3 dager i uken, men du kan også delta på fredagsturneringer og kan også spille i helgene når vi har åpent (dere deltar gratis på våre drop-in tider).

Det er ingen dedikert trener på voksenpartiet, og det kjøres heller ingen organisert trening med øvelser. Men det er flere aktive elitespillere og trenere i hallen samtidig – som mer enn gjerne deler med seg av tips og råd for de som ønsker det.

AvtaleGiro og betaling

Fra August 2018 må alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale. Det er firmaet “Zubarus” som står for AvtaleGiro-innkrevingen vår, så i nettbanken din vil det være registrert en avtale med dette firmaet – men beløpet som du betaler går uavkortet til Trondheim Bordtennisklubb.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Turneringer, seriespill og reiser

Å delta på stevner og reiser er selvfølgelig også mulig – og vi anbefaler absolutt å ta del i konkurransetilbudet – det er en stor del av bordtennisen! Spesielt turneringene vi har i hallen vår på Lade – og ikke minst vår årlige tur til Ås i Sverige bør man vurdere å få med seg. I løpet av sesongen arrangeres det også individuelt seriespill, fredagsturneringer og treningssamlinger. Påmeldinger gjøres via vår Spond-applikasjon.

Hver fredag kan du også være med (gratis) på våre “fredagsturneringer” ca 17.30 – 20.00. Påmelding gjøres hver uke på “Spond”-applikasjonen senest en halvtime før start. Fredagsturneringene er åpen for alle våre spillere og er en god og uformell turneringsform tilpasset alle nivåer.

Spond, vår “kommunikasjonskanal”

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer applikasjonen på din telefon.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for voksenpartiet

Filtrer arrangement

Ingen treninger eller arrangementer

Om voksenpartiet

Aldersgruppe ca 17 år og opp
Treninger pr uke 4
Pris 290 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Ledige plasser Ja
Treningstider fra august 2018
Mandager 19:45 – 22:00
Tirsdager 19:45 – 22:00
Onsdager 19:45 – 22:00
Torsdager 19:45 – 22:00
Du kan også delta på våre fredagsturneringer og spille gratis på drop-in tidene vi har i helgene