Voksenpartiet er for alle i alderen 16-17 år og oppover som ønsker å spille bordtennis. Det er stor spredning i nivået og alderen til spillerne, alt fra de som har spilt et par ganger på jobben eller hytta og som har lyst til å lære mer – og til de som har spilt aktivt i mange år. Deltakerne er alt fra 16 år og til godt over pensjonsalder 🙂

Medlemmer har tilgang til hallen alle dager i uken (med unntak ved spesielle arrangementer eller helligdager/ferier) – og det er både organiserte treninger med kvalifiserte trenere og egenorganiserte treninger hvor man enten roterer på å spille med andre som er der eller avtaler seg i mellom.

Treninger

Voksenpartiet har treningstid 5 dager i uken med både egenorganisert og organisert trening. I tillegg kan du delta på fredagsturneringer og spille i helgene når vi har åpent (dere deltar gratis på våre drop-in tider).

Du kan normalt spille bordtennis hver dag i uken, med dedikerte treningstider for voksne mandag, tirsdag, onsdag og torsdag ca 20.00 – 22.00. Disse treningene er i stor grad egenorganisert – hvor man møter opp på treningstidene og bytter på å spille med de øvrige voksne som er tilstede.

tirsdager og torsdager er det i tillegg organisert trening med instruktør som gir deg råd og veiledning. Deltakelse på de organiserte treningene er inkludert i treningsavgiften – og frivillig å delta på (du melder deg på via Spond fra uke til uke).

Hvordan melder jeg meg inn?

For å melde deg inn, trenger du å gjøre følgende:

  1. Gjør deg kjent med medlemsvilkårene til klubben: https://www.trondheimbtk.no/medlemsvilkar/
  2. Registrere innmelding i klubben på Spond: SPOND Innmeldingsskjema
  3. Opprett AvtaleGiro-avtale med vår samarbeidspartner Zubarus her: https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=478

Når innmeldingen din er registrert, vil du få invitasjoner til treningene og kan begynne å spille bordtennis 🙂

Hva koster det?

De direkte kostnadene for å spille bordtennis er en treningsavgift som betales månedlig + en årlig medlemskontingent.

Vi har rabatt for noen grupper; studenter, honnør og familie.

En oversikt over kostnadene og medlemsvilkårene finner du her: https://www.trondheimbtk.no/medlemsvilkar/#kostnad

Turneringer, seriespill og reiser

Å delta på stevner og reiser er selvfølgelig også mulig – og vi anbefaler absolutt å ta del i konkurransetilbudet – det er en stor del av bordtennisen! Spesielt turneringene vi har i hallen vår på Lade – og ikke minst vår årlige tur til Ås i Sverige bør man vurdere å få med seg. I løpet av sesongen arrangeres det også individuelt seriespill, fredagsturneringer og treningssamlinger. Påmeldinger gjøres via vår Spond-applikasjon.

Hver fredag kan du også være med (gratis) på våre “fredagsturneringer” ca 17:30 – 19:30. Påmelding gjøres hver uke på “Spond”-applikasjonen eller ved oppmøte senest 30 minutter før oppstart. Fredagsturneringene er åpen for alle våre spillere og er en god og uformell turneringsform tilpasset alle nivåer.

Spond, vår “kommunikasjonskanal”

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer applikasjonen på din telefon.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips.

Arrangementer for voksenpartiet

Om voksenpartiet

Aldersgruppe ca 16 og opp
Treningsdager pr uke 5
Pris 425 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Ledige plasser Ja
Treningstider sesongen 2023-2024
Organisert trening med trener
Organized practise with qualified trainer
Tirsdager 20:30 – 22:00
Torsdager 20:30 – 22:00
Egenorganisert trening
Self-organized playing
Mandager 20:00 – 22:00
Tirsdager 20:30 – 22:00
Onsdager 20:00 – 22:00
Torsdager 20:00 – 22:00
Fredager 16:30 – 20:00
Helger
Egenorganisert trening / self organized
(avhengig av at det ikke er arrangement i hallen)
Lørdag 12:00 – 15:00
Søndag 12:00 – 15:00