Voksenpartiet er for alle i alderen 18 år og oppover som ønsker å spille bordtennis. Det er stor spredning i nivået til spillerne, alt fra de som har spilt et par ganger på jobben eller hytta og som har lyst til å lære mer – og til de som har spilt aktivt i mange år.

Partiet trener hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. De som deltar roterer på hvem som spiller med hverandre – og man kan selv velge om man ønsker å spille kamper, øvelser eller bare slå ballen frem og tilbake 🙂 Man velger selvfølgelig selv hvor mye man trener, men man kan da være med opp til 4 dager i uken i tillegg til forskjellige arrangementer både på fredager og i helgene.

REGISTRER DEG NÅ

Vi har fortløpende påmelding til vårt voksenparti – du registrerer deg ved å opprette AvtaleGiro og angi navn- og telefonnummer på registreringsskjemaet
REGISTRER DEG NÅ

Treninger

Voksenpartiet har treningstid 4 dager i uken med både egenorganisert og organisert trening. I tillegg kan du delta på fredagsturneringer og spille i helgene når vi har åpent (dere deltar gratis på våre drop-in tider).

Du kan normalt spille bordtennis hver dag i uken, med dedikerte treningstider for voksne mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 20.00 – 22.00. Disse treningene er i stor grad egenorganisert – hvor man møter opp på treningstidene og bytter på å spille med de øvrige voksne som er tilstede.

tirsdager og torsdager er det i tillegg organisert trening med instruktør som gir deg råd og veiledning. Deltakelse på de organiserte treningene er inkludert i treningsavgiften – og frivillig å delta på (du melder deg på via Spond fra uke til uke).

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben som skal trene i hallen må ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro enten med kort i hallen eller gjennom Spond-applikasjonen.

Turneringer, seriespill og reiser

Å delta på stevner og reiser er selvfølgelig også mulig – og vi anbefaler absolutt å ta del i konkurransetilbudet – det er en stor del av bordtennisen! Spesielt turneringene vi har i hallen vår på Lade – og ikke minst vår årlige tur til Ås i Sverige bør man vurdere å få med seg. I løpet av sesongen arrangeres det også individuelt seriespill, fredagsturneringer og treningssamlinger. Påmeldinger gjøres via vår Spond-applikasjon.

Hver fredag kan du også være med (gratis) på våre “fredagsturneringer” ca 17:30 – 19:30. Påmelding gjøres hver uke på “Spond”-applikasjonen eller ved oppmøte senest 30 minutter før oppstart. Fredagsturneringene er åpen for alle våre spillere og er en god og uformell turneringsform tilpasset alle nivåer.

Spond, vår “kommunikasjonskanal”

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer applikasjonen på din telefon.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “Japsko” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for voksenpartiet

Om voksenpartiet

Aldersgruppe ca 18 og opp
Treninger pr uke 4
Pris 320 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Ledige plasser Ja
Treningstider sesongen 2022-2023
Organisert trening med trener
Organized practise with qualified trainer
Tirsdager 20:15 – 21:45
Torsdager 20:15 – 21:45
Egenorganisert trening
Self-organized playing
Mandager 20:00 – 22:00
Tirsdager 20:00 – 22:00
Onsdager 20:00 – 22:00
Torsdager 20:00 – 22:00
Helger
Egenorganisert trening / self organized
(avhengig av at det ikke er arrangement i hallen)
Lørdag 12:00 – 16:00
Søndag 12:00 – 16:00