Slik bestiller du Trondheim BTK-klær

Vår klesleverandør er Trimtex og de tilbyr en nettbutikk som vi medlemmer kan bestille fra. Trimtex har selv en instruksjon (som du finner nederst på siden) på hvordan man lager bruker og bestiller klær.

Alle artiklene finnes i både dame-, herre- og barnestørrelser. Vær derfor oppmerksom på at man velger riktig når man bestiller. Når man bestiller legger man inn alder, høyde, vekt og kroppsform, også foreslår Trimtex hvilken størrelse som passer.

NAVNETRYKK: For å få navn trykket på drakten må man huske å velge artiklene som er markert med “NAMEPRINT” i nettbutikken. Etter man har bestilt fyller man ut dette skjemaet: https://forms.gle/EgMCTKvwmxi8g7Ew5. På skjemaet skal det legges inn ordrenummer og navnet som skal stå på drakten. Trondheim BTK sender oversikten med ordrenummer og navn til Trimtex etter at bestillingsfristen går ut.

Vi har både røde og blå spillertrøyer. Den røde drakten er tenkt som en bortedrakt, men man velger helt selv hvilken man spiller i. Det kan være lurt å få tak i minimum 1 blå drakt slik at når man spiller lagkonkurranse/double har man samme drakt som de/den man spiller med, men dette stiller ikke vi som klubb noen krav til. I nettbutikken ser dere også at man har valget mellom spillertrøye med og uten krage. Her velger man helt selv hva dere foretrekker og det er ingen potensiell problematikk med å velge med eller uten krage. Dersom man har klær fra tidligere kolleksjoner oppfordrer vi alle til å fortsette å bruke disse draktene. Det er ikke noe problem å bruke gamle Trondheim BTK-drakter i konkurranse.

Trimtex garanterer det samme designet så lenge vi vil ha det. På den måten slipper vi å måtte kjøpe nye klær annethvert år slik det har fungert tidligere. Dette mener vi er en bærekraftig løsning for både medlemmene og klubben. Trimtex kommer til å ha butikken åpen så ofte som vi vil. Antagelig blir det 3 til 4 ganger i året slik at det ikke blir mange små bestillinger. Det vil bli varslet på Spond i god tid før bestillingsfristen, i tillegg finner du alltid dato for frist inne på nettbutikken. Alle klærne produseres etter at bestillingsvinduet stenger, og det er derfor vinduet kun er åpent 3 til 4 ganger i året.

Trondheim BTKs teamkode: “trondheimbordtennisklubb-2625”

Link til nettbutikken: https://shop.trimtexcustom.no/

Hvordan lage bruker og legge inn Trondheim Bordtennisklubb i Trimtex: https://www.youtube.com/results?search_query=trimtex

Hvordan bestille klær: https://www.youtube.com/watch?v=Ayf9EvkafpE

Ta kontakt med daglig leder Hågen (haagen@trondheimbtk.no) for spørsmål.