Ditt neste bedriftsarrangement i bordtennishallen!

Ta medarbeiderne, kundene eller kanskje til og med konkurrenten med til bordtennishallen for et annerledes treff.

Uansett om man aldri har spilt før, eller har vært en bordtennisfantast i ungdommen så er bordtennis en aktivitet som passer for alle – og dere vil få en ettermiddag som alle vil huske 🙂

Har dere spesielle behov eller ønsker for arrangementet deres så ta kontakt så skal vi klare å få det til, men standard arrangement er som følger:

 • Aktivitetsstart rett etter arbeidstid (dere velger oppstart mellom 15:00 og 17:00 i ukedagene – for helg, ta kontakt).
 • Varighet: ca. 2 – 2.5 timer
 • En av våre dyktige instruktører tar i mot dere, og gir dere en innføring i bordtennisens regler sammen med noen gode råd og tips.
 • Vi arrangerer en uhøytidelig turnering for dere – her har dere enten med dere egne premier hvis dere ønsker, eller vi kan skaffe.
 • Baller og racketer lånes ut til alle som del av arrangementet.
 • Det er mulig å spise et måltid før, under eller etter aktiviteten (se punkt om mat nedenfor).

Tidligere erfaringer med våre arrangementer

Omega Linjeforening
“Vi i Omega Linjeforening har hatt svært god erfaring med arrangementene våre hos Trondheim Bordtennisklubb. Etter to vellykkede arrangementer med “Omega-mesterskap i bordtennis” ser vi for oss at dette kommer til å regnes som en tradisjon om noen få år. Turneringene har hatt over 50 deltakere, og vi har blitt svært godt tatt imot av studenter med mye bordtennis-erfaring. De ansatte hos TBTK har vært veldig behjelpelige med planlegging og gjennomføring av arrangementene.”

Bekk
Bekk hadde et flott arrangement hos Trondheim Bordtennisklubb i høst. Arrangementet var virkelig velorganisert, og vi satte pris på den gode oppfølgingen under hele turneringen. Selv om vi hadde en viss grad av autonomi, var det alltid noen tilgjengelige for å besvare spørsmål og hjelpe oss med eventuelle behov. Dette gjorde hele opplevelsen smidig og hyggelig. Det var også gode racketer vi fikk låne. Vi ser absolutt frem til å komme tilbake for flere arrangementer hos dere i fremtiden.”

Mat

Et godt måltid er viktig for trivselen 🙂 Vi serverer ikke mat til arrangementet, men dere er velkomne til å nyte bestilt eller medbragt mat.

 • Vi har et fullt utstyrt kjøkken som dere kan låne dersom dere ønsker å tilberede eller varme opp medbragt mat.
 • Hallen ligger sentralt på Lade, og alle leveringstjenester som Wolt, Foodora og lignende leverer til hallen.

Pris

 • 6 – 19 deltakere: 5 000,-
 • 20 -39 deltakere: 9 000,-
 • 40+ deltakere: 15 000,- (Vi har kapasitet til å ha arrangement for ca 80 deltakere)

Trondheim Bordtennisklubb er en frivillig organisasjon, og alle inntekter går til å sikre et godt og trygt idrettstilbud for barn og unge. Ved å velge å ha ditt arrangement hos oss bidrar du til å støtte en positiv idrettsopplevelse for mange!

Hallen

Booking

For booking eller spørsmål, ta kontakt på haagen@trondheimbtk.no eller ring Hågen på 94 1881 44.

Velkommen skal dere være!!