OM KURSET

NB! Sesongens fjerde kurs som skulle startet i april ser vi dessverre at vi er nødt til å avlyse. Årsaken er kapasitetsproblemer grunnet smittevernsituasjonen. Vi håper “alt er vel”, og at vi kan operere med full kapasitet igjen fra høsten. Første kurs blir da i august. MEN – vi satser på å kunne ha mye “åpen aktivitet” i hallen i sommer – så har du lyst til å spille bordtennis så skal det bli mulig. Følg med på våre web- eller facebooksider – eller kontakt oss direkte.

Vi gjennomfører nybegynnerkurs 4 ganger i året. Neste kurs starter august 2021 – påmelding blir lagt ut på denne siden i slutten av juli.

På nybegynnerkurset får ungdommer i 8.-10. klasse god introduksjon til bordtennis med fokus på å lære teknikk, regler og spille kamper og øvelser.

Kurset varer i 6 uker – og finner du ut at bordtennis var veldig gøy,  så har vi plass til deg på vårt Ungdomsparti slik at du kan fortsette å trene og spille sammen med mange andre ivrige bordtennisspillere i samme alder 🙂

Noen har spilt litt bordtennis hjemme eller på skolen, andre har holdt på med andre idretter som håndball eller fotball og ønsker å finne en ny idrett – og andre igjen starter med sin første idrett.

Spillerne trener sammen som en gruppe, men øvelser og utfordringer tilpasses kontinuerlig av våre trenere slik at hver enkelt får mulighet til å både oppleve mestring og kunne strekke seg etter neste mestringsopplevelse.

Spille før kurset starter

Etter at du har meldt deg på kan du spille gratis på våre drop-in tider på kveldstid og i helgene – og du kan også ta med en venn. Bare gi beskjed i vakten i resepsjonen at du er påmeldt nybegynnerkurset 🙂

Om nybegynnerkurset

Aldersgruppe 8. – 10. klasse
Treninger pr uke 1
Periode 27.januar – 10.mars 2021 NY DATO!
Pris 950,-
Treningssted Lade Sportsarena
Ledig plass Ja
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
Treningstider høsten 2020
Lade, Haakon VIIs gate 2
Onsdager 18:15 – 19:30
Kursdatoer sesongen 2020/2021
Det blir lagt ut påmelding til kursene ca 1 måned før kursstart
Kurs #1 09.sep – 21.okt (2020)
Kurs #2 04.nov – 09.des (2020)
Kurs #3 27.jan – 10.mar (2021)
Kurs #4 Dessverre avlyst

Påmeldingsskjema