Bordtennisskolen er vårt tilbud til barn- og ungdom fra 3.klasse til og med 10.klasse som ønsker å starte med bordtennis.

På bordtennisskolen gir våre dyktige trenere deg en god introduksjon til bordtennis med fokus på lek og gøy med ball hvor målet er å oppleve mestring og trivsel med en spennende idrett.

Det er ofte veldig stor forskjell både i modning, koordinasjon og ferdigheter for de yngre – og bordtennis er en perfekt idrett for å tilpasse treningen til hver enkeltes nivå.

Spillerne trener sammen som en gruppe, men øvelser og utfordringer tilpasses kontinuerlig av våre trenere slik at hver enkelt får mulighet til å både oppleve mestring og kunne strekke seg etter neste mestringsopplevelse.

Treninger

Deltakerne på Bordtennisskolen har tilgang til 2 organiserte treninger hver uke; tirsdager og torsdager 17:00 – 18:15.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

Det er ikke obligatorisk oppmøte på treningene, men for at treneren skal kunne planlegge og gjennomføre treningene best mulig ber vi om at man melder fra til treneren via Spond (eller telefon/mail/sms) dersom man ikke kan møte på treningen.

Hvor lenge varer bordtennisskolen?

På bordtennisskolen får du grunnleggende kunnskap og ferdigheter i bordtennis, og muligheten til å teste ut om dette er en idrett du trives med.

Når du mestrer de grunnleggende ferdighetene, kan du selv velge å gå videre til vårt “Kadettparti” (barn opp til og med 7.klasse) eller “Ungdomsparti” (ungdom opp til og med 10.klasse) og trene med mange spillere på egen alder som har holdt på en stund 🙂

De aller fleste har lært seg det grunnleggende og er klare til å gå videre til kadett og ungdomspartiet etter 4-5 måneder på bordtennisskolen.

NB! Kostnade for å trene på Kadett eller Ungdomspartiet er den samme som for bordtennisskolen.

Kan jeg melde meg på nå?

Ja, bordtennisskolen går gjennom hele året og du kan fortløpende melde deg på. Våre dyktige trenere er klare til å ta i mot nye spillere hver uke.

Hvordan melder jeg med på?

For å melde deg inn, trenger dere å gjøre følgende:

  1. Gjør dere kjent med medlemsvilkårene til klubben: https://www.trondheimbtk.no/medlemsvilkar/
  2. Registrere innmelding i klubben på Spond: SPOND Innmeldingsskjema
  3. Opprett AvtaleGiro-avtale med vår samarbeidspartner Zubarus her: https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=478

Når innmeldingen din er registrert, vil du få invitasjoner til treningene og kan begynne å spille bordtennis 🙂

Hva koster det?

De direkte kostnadene for å spille bordtennis på bordtennisskolen er 350 kroner pr mnd + årlig medlemskontingent.

En oversikt over kostnadene finner du her: https://www.trondheimbtk.no/medlemsvilkar/#kostnad

Lisens

Er du over 12 år (født 2011 eller tidligere) og deltar på turneringer, kreves det betalt lisens til Norges Bordtennisforbund. Avhengig av alder, koster dette 300 – 500 kroner pr sesong (august – juni). For nye spillere sørger klubben for å registrere lisensen når det blir behov – vi sender så regningen videre til spillerne.

Dette gjelder IKKE for fredagsturneringene våre – der trenger du ikke lisens, men deltar du på Individuelt Seriespill, eller andre turneringer vi arrangerer så kreves dette.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Vi har alltid bordtennisracket du kan låne av oss, men etterhvert ønsker mange å ha sin egen racket.  Snakk da med treneren din for råd og tips, vi har utstyr klart i hallen du kan kjøpe. Er det noe vi ikke har på lager så bestiller vi for deg. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Spørsmål

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på:

Arrangementer for bordtennisskolen

Om bordtennisskolen

Aldersgruppe til og med 10. klasse
Treninger pr uke 2
Pris 350 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
99368186
Treningstider høst/vinter 2023
På bordtennisskolen har du organisert trening opp til 2 dager i uken.
Tirsdager 17:00 – 18:15
Torsdager 17:00 – 18:15