Bordtennis er en fantastisk idrett som kan drives i alle aldre og på alle nivåer fra barne- og mosjonistnivå til profesjonell toppidrettsutøver. Med bordtennis som er verdens nest største individuelle idrett trener du opp konsentrasjon, reaksjonsevne, koordinasjon, hurtighet og kondisjon.

Som klubb er vårt mål å skape en idrettsarena med fokus på mestring, tilhørighet og et godt og inkluderende idrettsmiljø. Vi skal være inkluderende for alle som vil spille; uavhengig av ambisjoner, alder, funksjonshemming eller økonomiske muligheter.

Hos oss får alle anledning til å spille på det nivået de selv ønsker – vi har treningspartier for barn, ungdom og voksne på forskjellige ferdighetsnivåer.

Nye spillere: Innmelding og informasjon

Vi tilbyr et godt treningstilbud for både barn, ungdom og voksne – velg treningstilbudet du er på utkikk etter nedenfor for mer informasjon og påmelding. Du trenger absolutt ingen forkunnskap i bordtennis for å være med.

Viderekommende treningspartier

Etter gjennomført nybegynnerkurs er du hjertelig velkommen til å trene på en av våre treningspartier. Vi har egne partier for barn, ungdom og voksne. Du deltar på ukentlige treninger, og kan spille turneringer og være med på reiser. Nedenfor finner du oversikt over de forskjellige partiene; klikk deg videre for mer informasjon.

“Voksne” spillere begynner rett på treningspartiet, det er ikke behov for nybegynnerkurs for voksne spillere.

Hva koster det å spille bordtennis?

Bordtennis er i utgangspunktet en relativt rimelig idrett hvor du hovedsaklig trenger medlemsskap, treningsklær og en racket for å spille. Men som de fleste andre idretter er kostnaden også hos oss avhengig av aktiviteten din.

Alle som skal trene i hallen vår er nødt til å tilknyttet et treningsparti; uavhengig av om man for det meste trener “egenorganisert” eller om man for fullt ut deltar på organisert trening.

  • Deltakere på nybegynnerkursene betaler en pris for hele kurset (se under). Det er ingen andre kostnader knyttet til kursdeltakelsen. Hvert kurs varer ca 2 måneder.
  • Deltakere på ordinære treningspartier (aspirantparti, ungdomsparti, voksenparti, konkurranseparti) betaler en årlig treningsavgift. Denne årlige treningsavgiften betales månedlig via AvtaleGiro (alle 12 mnd). Se også våre medlemsvilkår for ytterligere informasjon.

Avgift / Kostnad

Pr år

Pr mnd

Medlemsavgift 150
Nybegynnerkurs 1 050
Ordinær treningsavgift 3 480 290
Treningsavgift Elite/Konkurranseparti 4 320 360
Det gis familierabatt på treningsavgift der hvor det er flere spiller fra samme husholdning. Rabatten er på 25% fra og med spiller nummer 2.

Andre kostnader

Andre kostnader avhenger av din egen aktivitet og ambisjonsnivå

  • Racket: Klubben har noen låneracketer, men du ønsker fort å ha din egen racket. Pris på en racket varierer veldig mye; for en nybegynnerracket ligger prisen på ca 400-500 kroner, og går opp til ca 1500 for «profft» utstyr. Ta kontakt med en trener for anbefaling av racket – du bestiller dette rett gjennom klubben – leveranse tar ca 1 uke.
    • NB! Deltakere på nybegynnerpartiene får utdelt gode racketer til odel- og eie på første trening. Avhengig av hvor mye du spiller, så vil disse racketene være tilstrekkelig til å spille med det første året.
  • Lisens: Er du over 12 år og deltar på turneringer, kreves det betalt lisens til Norges Bordtennisforbund. Avhengig av alder, koster dette 300 – 500 kroner pr sesong (august – juni). For nye spillere sørger klubben for å registrere lisensen når det blir behov – vi sender så regningen videre til spillerne.
  • Startkontingenter: Ved turneringer betaler man en startkontingent pr klasse man deltar i. Prisen varierer fra turnering til turnering og avhengig av alder, men er normalt ca 100,- pr klasse. På en turnering vil det være normalt å delta på alt fra 1 til 4 klasser.
  • Reiser til turneringer: Vi reiser hvert år til flere turneringer både i norge og ikke minst til vår årlige klubbtur til Østersund i Sverige. Reise og overnatting betales normalt i sin helhet av hver enkelt spiller.
  • Treningssamlinger: Vi arrangerer med jevne mellomrom ekstra treningssamlinger i ferier og helger for våre spillere. Disse vil ofte ha en ekstra kostnad, og inkluderer normalt lunsj.
  • Klubbklær: Våre klubbdrakter kan du kjøpe og betale direkte i hallen. Fullt draktsett består av overtrekksjakke og bukse, shorts/skjørt og spillertrøye.