Bordtennis er en fantastisk idrett som kan drives i alle aldre og på alle nivåer fra barne- og mosjonistnivå til profesjonell toppidrettsutøver. Med bordtennis som er verdens nest største individuelle idrett trener du opp konsentrasjon, reaksjonsevne, koordinasjon, hurtighet og kondisjon.

Som klubb er vårt mål å skape en idrettsarena med fokus på mestring, tilhørighet og et godt og inkluderende idrettsmiljø. Vi skal være inkluderende for alle som vil spille; uavhengig av ambisjoner, alder, funksjonshemming eller økonomiske muligheter.

Hos oss får alle anledning til å spille på det nivået de selv ønsker – vi har treningspartier for barn, ungdom, paraspillere og voksne på forskjellige ferdighetsnivåer.

Innmelding

For å melde deg inn, trenger du å gjøre følgende:

  1. Gjør deg kjent med medlemsvilkårene til klubben: https://www.trondheimbtk.no/medlemsvilkar/
  2. Registrere innmelding i klubben på Spond: SPOND Innmeldingsskjema
  3. Opprett AvtaleGiro-avtale med vår samarbeidspartner Zubarus her: https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=478 (NB! Husk å registrere medlemmets navn i Zubarus. Dersom du er foresatt skal du registrere barnet som medlem og deg selv som betaler)

Når innmeldingen din er registrert, vil du få invitasjoner til treningene og kan begynne å spille bordtennis 🙂

Barn- og ungdom

Vi tilbyr et bredt treningstilbud for barn og ungdom opp til og med ungdomsskolealder. Hovedfokus er å oppleve mestring og trives i et godt idrettsmiljø. Du trenger absolutt ingen forkunnskap i bordtennis for å være med.

  • Bordtennisskolen er vårt tilbud til deg som ønsker å prøve bordtennis (nybegynnere). Bordtennisskolen er åpen for påmelding hele tiden – her vil våre dyktige trenere ta godt i mot deg uansett hvilket nivå du er på.
  • Etter bordtennisskolen har vi henholdsvis Kadett- og Ungdomsparti for de som ønsker å trene og konkurrere mer.

Trykk på lenkene nedenfor for mer informasjon og påmelding (du kan kun melde deg på bordtennisskolen).

Voksne og Parautøvere

Vi har også et bredt trenings- og konkurransetilbud til voksne spillere og parautøvere. Vi har spillere hos oss i alle aldre og nivåer (fra voksne nybegynnere til norgesmestere), og tilpassede treningsmuligheter. Du trenger absolutt ingen forkunnskap i bordtennis for å være med.

Trykk på lenkene nedenfor for mer informasjon og påmelding.