Bordtennis er en fantastisk idrett som kan drives i alle aldre og på alle nivåer fra barne- og mosjonistnivå til profesjonell toppidrettsutøver. Med bordtennis som er verdens nest største individuelle idrett trener du opp konsentrasjon, reaksjonsevne, koordinasjon, hurtighet og kondisjon.

Som klubb er vårt mål å skape en idrettsarena med fokus på mestring, tilhørighet og et godt og inkluderende idrettsmiljø. Vi skal være inkluderende for alle som vil spille; uavhengig av ambisjoner, alder, funksjonshemming eller økonomiske muligheter.

Hos oss får alle anledning til å spille på det nivået de selv ønsker – vi har treningspartier for barn, ungdom, funksjonshemmede og voksne på forskjellige ferdighetsnivåer.

Nye spillere: Innmelding og informasjon

Vi tilbyr et godt treningstilbud for både barn, ungdom og voksne – velg treningstilbudet du er på utkikk etter nedenfor for mer informasjon og påmelding. Du trenger absolutt ingen forkunnskap i bordtennis for å være med.

Viderekommende treningspartier

Etter gjennomført nybegynnerkurs er du hjertelig velkommen til å trene på en av våre treningspartier. Vi har egne partier for barn, ungdom og voksne. Du deltar på ukentlige treninger, og kan spille turneringer og være med på reiser. Nedenfor finner du oversikt over de forskjellige partiene; klikk deg videre for mer informasjon.

“Voksne” spillere kan begynne rett på treningspartiet, det er ikke obligatorisk med nybegynnerkurs for voksne spillere.