På kadettpartiet spiller våre unge opp til 7. klasse og som har gjennomført bordtdennisskolen.

Det er fokus på å legge til rette for å oppleve mestring og trivsel med en spennende idrett.

Det er ofte veldig stor forskjell både i modning, koordinasjon og ferdigheter i denne aldersgruppen – og bordtennis er en perfekt idrett for å tilpasse treningen til hver enkelts nivå.

Spillerne trener sammen som en gruppe, men øvelser og utfordringer tilpasses kontinuerlig av våre trenere slik at hver enkelt får mulighet til å både oppleve mestring og kunne strekke seg etter neste mestringsopplevelse.

Turneringer og reiser er en naturlig og viktig del av bordtennisopplevelsen – og våre spillere på kadettpartiet er med på turneringer i Trondheim og kan delta på reiser, bl.a på våre årlige klubbturer til Ås og Østersund.

All konkurranse er frivillig, og barneidrettsbestemmelsene ligger der alltid som grunnpremiss for all deltakelse.

Treninger

Deltakerne på Kadettpartiet har 2 organiserte treninger hver uke. Du velger selv 2 av 5 tilgjengelige dager du ønsker å trene.

NB! Hvis det er slik at du ønsker å bytte treningsdag midt i halvåret så ta kontakt med treneren din så prøver vi å få til det gitt at det er ledige plasser.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

Det er ikke obligatorisk oppmøte på treningene, men for at treneren skal kunne planlegge og gjennomføre treningene best mulig ber vi om at man melder fra til treneren via Spond (eller telefon/mail/sms) dersom man ikke kan møte på treningen.

For deg som vil trene mer

Føler du at bordtennis er gøy og at du har lyst til å både trene og konkurrere mer?
I Trondheim BTK er det spilleren selv som bestemmer hvor mye man ønsker å trene og konkurrere og hvilke målsettinger man setter seg.

Våre kadettspillere har 2 organiserte treninger i uken i tillegg til fredagsturneringer, reiser, turneringer og drop-in i helgene. Dette er mer enn nok for de aller fleste – men det er viktig for oss å også gi et tilbud til de som har en spesiell glede og indre motivasjon til å ville spille og lære ennå mer 🙂

Ønsker du å trene mer så bare ta kontakt med Karl Erik så ordner vi det 🙂

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost, via Spond eller med kort i hallen.

Spond – vår kommunikasjonskanal

Vår hovedkommunikasjonskanal er “Spond”, en norskutviklet applikasjon som du installerer på din mobil (iPhone eller Android). Ved innmelding så vil du bli registrert i vårt system, og få melding om installasjon. Vi anbefaler på det sterkeste at dere installerer applikasjonen på.

Påmelding til treninger samt annen informasjon og innbydelser til turneringer osv. går ut via Spond.

Lisens

Er du over 12 år (født 2011 eller tidligere) og deltar på turneringer, kreves det betalt lisens til Norges Bordtennisforbund. Avhengig av alder, koster dette 300 – 500 kroner pr sesong (august – juni). For nye spillere sørger klubben for å registrere lisensen når det blir behov – vi sender så regningen videre til spillerne.

Dette gjelder IKKE for fredagsturneringene våre – der trenger du ikke lisens, men deltar du på Individuelt Seriespill, eller andre turneringer vi arrangerer så kreves dette.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips.

Vi har utstyr klart i hallen du kan kjøpe. Er det noe vi ikke har på lager så bestiller vi for deg. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for kadettpartiet

Om kadettpartiet

Aldersgruppe til og med 7. klasse
Treninger pr uke 2
Pris 350 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena (kart)
Opptak Etter bordtennisskolen
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
99368186
Treningstider høst/vinter 2023
På kadettpartiet har du organisert trening opp til 2 dager i uken. Du velger 2 av 5 mulige dager, og valget gjøres for et halvår av gangen.
[ Trykk her for valg av treningstider ]
Mandager 17:00 – 18:15
Tirsdager 17:00 – 18:15
Onsdager 17:00 – 18:15
Torsdager 17:00 – 18:15
Fredager 16:30 – 18:00