Med fantastisk støtte fra SpareBank 1 SMN sitt samfunnsutbytte har vi fått mulighet til å åpne opp bordtennishallen vår for gratis aktivitet for alle Trøndere denne sommeren! Spillested er vår bordtennishall på Lade (Haakon VIIs gate 2, vis-a-vis Autronicahallen).

VÅRE ÅPNINGSTIDER OG TILBUD I SOMMER

Aktivitetene nedenfor gjennomføres i uke 28, 29 og 30 (6. – 26.juli). Alle aktivitetene er det gratis å delta på, men pga smittevernsituasjon må man melde seg på slik at vi har oversikt over hvem som deltar til enhver tid og kontroll på antall samtidige deltakere. Ved påmelding blir du ikke registrert som medlem i klubben.
Det er begrenset med plass på de ulike tidene, så vi anbefaler å booke tid tidlig.

For mer informasjon og påmelding; trykk på “boksen” med spilletilbudet du ønsker å se nærmere på.

Til medlemmer av Trondheim BTK: 
Det kommer egne påmeldinger til “Åpen trening” (på ettermiddagene 17:00 – 20:00) og “Onsdagsturneringene” på Spond. Vi ber om at dere bruker Spond-påmeldingen og ikke her på Web. I tillegg vil det også på Spond komme egne treninger kun for medlemmer i disse ukene.
For medlemmene kan man også se de øvrige treningstidene for sommeren her: https://www.trondheimbtk.no/2020/06/apningstider-sommeren-2020/

KONTAKTPERSON

Sophie
Brown-Hanssen

Ansvarlig for sommeraktivitetene

Mobil: 991 01 917
E-post: sophie@trondheimbtk.no

Sophie er en av våre mest erfarne spillere og trenere i Trondheim BTK; hun har spilt bordtennis hos oss i 10 år og har vært trener de siste 3 årene.

Sophie vil være i hallen under alle aktivitetene – er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt på mobil, e-post eller i hallen.

BARN FØDT 2008 – 2011

Tirsdager, onsdager og torsdager 11:00 – 13:00

Våre instruktører tar vare på alle jenter og gutter som melder seg på; det blir bordtennis, lek med ball, konkurranser og god stemning!

Kostnad: Gratis!
Antall plasser: Vi har maksimalt plass til 12 stk hver dag, man kan melde seg på så mange dager man ønsker (så lenge det er ledig plass).
Tid: tirsdag, onsdag og torsdag 11:00 – 13:00 (vi har fruktpause for barna i midten – vi stiller med frukt).
Utstyr: Racket og baller får du låne gratis av oss, du tar selv med deg vanlig treningstøy, drikkeflaske og vanlige hallsko (uten sorte såler).
Datoer: Uke 28 til og med Uke 30 (tirsdag 7.juli til og med torsdag 24.juli).
Påmelding: Påmelding åpnes onsdag 1.juli (kommer lenke her). Grunnet smittevern er vi nødt til å ha påmelding for å ha oversikt over hvem som er tilstede i hallen til enhver tid.

ÅPEN BORDTENNISHALL

Vi åpner bordtennishallen for alle i Trondheim som ønsker å spille bordtennis. Det blir ikke organisert trening, men våre flinke instruktører er på plass og gir deg gjerne tips og råd hvis du ønsker, og sørger for at alle har noen å spille med. Det bare å ta med familien eller venner for å spille bordtennis, eller komme alene og finne nye venner å spille med hos oss.

Mandager, Tirsdager og Torsdager: 17:00 – 20:00
Lørdager og Søndager: 12:00 – 15:00

Kostnad: Gratis!
Antall plasser: Vi har maksimalt plass til 20 stk i hallen samtidig (korona-restrikasjoner). Men du kan melde deg på så mange dager du ønsker så lenge det er ledig plass.
Utstyr: Racket og baller får du låne gratis av oss, du tar selv med deg vanlig treningstøy og vanlige hallsko (uten sorte såler).
Datoer: Uke 28 til og med Uke 30 (mandag 6.juli til og med søndag 27.juli).
Påmelding: Påmelding åpnes onsdag 1.juli (kommer lenke her). Grunnet smittevern er vi nødt til å ha påmelding for å ha oversikt over hvem som er tilstede i hallen til enhver tid.

ÅPEN BORDTENNISTURNERING!

Onsdager 18:00 – 20:00

Hver onsdag arrangerer vi åpen bordtennisturnering! Ta med deg en venn, kollega eller hele familien eller kom alene og bli med på artig bordtennisturnering 🙂 Uansett om du aldri har tatt i en bordtennisracket før eller er skolens/jobbens ping-pong-champ… så kan du komme og spille en uformell bordtennisturnering… om du ikke kan alle reglene, så vil våre instruktører gi deg nødvendig veiledning. Barn, ungdom og voksne spiller sammen fordelt etter nivå.

Kostnad: Gratis!
Antall plasser: Vi har maksimalt plass til 20 stk i hallen samtidig (korona-restrikasjoner) hver onsdag.
Utstyr: Racket og baller får du låne gratis av oss, du tar selv med deg vanlig treningstøy og vanlige hallsko (uten sorte såler).
Datoer: Onsdag 8.juli, onsdag 15.juli og onsdag 22.juli.
Påmelding: Påmelding åpnes her onsdag 1.juli (kommer lenke her). Grunnet smittevern er vi nødt til å ha påmelding for å ha oversikt over hvem som er tilstede i hallen til enhver tid.