Det var topp stemning bakerst i Lade-hallen da avslutningen av vårens bedrifts- og kompisserie ble feiret med Sluttspillturnering 24. mai. De tre første lagene fra bedriftsserien i vår (NTNU-BIL, Statens Vegvesen og B2) spilte i A-gruppen, og de tre øvrige (DNB, NTE og Placebo Ping Pong) spilte i B gruppen. Det ble mange morsomme og spennende kamper, og en fin feiring av et trivelig og humørfylt fellesskap i bedriftsbordtennisen i Trondheim. Før Sluttspillturneringen fikk Jørn takk fra «bedriftsgjengen» for å ha dratt i gang og ledet bedriftsserien gjennom tre artige sesonger.

I Sluttspillturneringen gikk seieren i A-puljen gikk til Statens Vegvesen, foran NTNU-BIL på 2. plass og B2 på 3. plass. I B-puljen gikk NTE av med seieren, med DNB på 2. plass og Placebo på 3. plass. Alle lagene ble behørig premiert, og det ble delt ut priser for lagenes bidrag til bedriftsbordtennisen.

Mer info om Sluttspillturneringen, og om Bedriftsbordtennisen i Trondheim, finner du på Facebook «Bedriftsbordtennis». Bedrifts- og kompis-bordtennisen starter opp igjen til høsten med seriespill og turneringer, og alle er velkomne til å bli med!