Etter lang og god planlegging ble den første kursdagen av Trondheim Bordtennisklubbs sommerkurs gjennomført mandag. Denne uken er det hjelpetrenerne Jens Anton og Marco sammen med hovedtrenerne Anelia og Marho som ønsker deltagerne velkommen.

I år har vi mottatt over hele 180 påmeldinger og antallet stiger fortsatt. Det er utrolig gledelig fra klubbens side å se at det er så mange påmeldte, og vi håper selvsagt at kursdeltagerne får en god opplevelse og får lyst til å fortsette med bordtennis, også etter at kurset er over. Vi er også svært takknemlig for støtten vi har fått fra Gjensidigestiftelsen som har muliggjort dette prosjektet tredje året på rad. Med støtten har vi blant annet ansatt 15 unge ledere som skal instruere kursdeltagerne gjennom disse åtte ukene.

Trondheim Bordtennisklubb ønsker alle deltagere og trenere masse lykke til med kurset, og en riktig god sommer!