Bordtennis er en fantastisk idrett som passer for alle uansett alder og nivå – hos oss er du velkommen i et godt og sosialt idrettsmiljø hvor du kan spille på akkurat det nivået du selv ønsker. Du trenger ingen kunnskap om bordtennis før du starter hos oss 🙂 Nedenfor finner du informasjon om hvordan du kan starte hos oss, samt noen spørsmål- og svar som forhåpentligvis hjelper deg.

HVORDAN STARTE HOS OSS?

Ønsker du som voksen å starte med bordtennis hos oss, så har vi to muligheter å gjøre det på. Du kan enten melde deg på et nybegynnerkurs (som arrangeres 4 ganger i året), eller du kan melde deg rett på vårt voksenparti. Har du lyst til å bare prøve deg litt, eller spiller veldig sjelden så er du selvfølgelig også hjertelig velkommen på drop-in.

Vi gjennomfører nybegynnerkurs 4 ganger i året. Neste kurs vil starte rett etter sommeren 2020 – påmelding vil bli lagt ut på våre hjemmesider i juli, og kurset starter i august/september.

Noen spørsmål og svar

Q: Jeg har aldri spilt organisert bordtennis… og er redd jeg ikke er så flink… er det bare “proffer” hos dere?
A: Overhode ikke 🙂 Vi er Midt-Norges desidert største bordtennisklubb, og har spillere på alle nivåer. Vi har faktisk en ganske stor gruppe av spillere i alderen fra midten av 20-årene og til midten av 50-årene som har begynt å spille i voksen alder, og som koser seg med å spille på mosjonist-nivå. Du skal absolutt ikke være redd for at du ikke passer inn!

Q: Som deltaker på nybegynnerkurset eller vanlig medlem av voksenpartiet, kan jeg ta med meg en venn eller familiemedlem?
A: Ja, du kan ta med deg en person som du kan spille med i våre drop-in tider. Dette er hovedsaklig ment for å kunne prøve bordtennis med jevne mellomrom – hvis din venn/familiemedlem ønsker å spille fast sammen med deg over lengre tid vil hun/han måtte tegne eget medlemskap.

Q: Jeg synes det er gøy å konkurrere og spille kamper – får jeg mulighet til det?
A: Ja så absolutt. Vi arrangerer hver fredag en uformell fredagsturnering, og vi har også mange andre arrangementer og stevner i løpet av året som er åpent for alle våre spillere. Turneringene er lagt opp slik at man møter spillere på omtrent samme ferdighetsnivå – så man skal ikke være redd for å være for “dårlig” til å kunne delta. Turneringer og matchspill er en veldig artig del av bordtennisidretten. Turneringer blir annonsert fortløpende på våre hjemmesider og i vår “Spond”-applikasjon.

Om nybegynnerkurset

Aldersgruppe Voksne spillere
Treninger pr uke 1
Periode 27.feb – 02.april 2020
Pris 1050,-
inkl din egen racket til odel og eie
Treningssted Lade Sportsarena
Ledig plass Nei
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
Treningstider høsten 2019
Lade, Haakon VIIs gate 2
Torsdager 20:00 – 21:15
Kursdatoer sesongen 2019/2020
Det blir lagt ut påmelding til kursene ca 1 måned før kursstart
Kurs #1 12.sept – 24.okt (2019)
Kurs #2 07.nov – 12.des (2019)
Kurs #3 09.jan – 13.feb (2020)
Kurs #4 27.feb – 02.april (2020)

Påmeldingsskjema