OM KURSET

På nybegynnerkurset for våre yngste jenter (5.-7.klasse) gir våre dyktige trenere deg en god introduksjon til bordtennis med fokus på lek og gøy med ball hvor målet er å oppleve mestring og trivsel med en spennende idrett i et godt sosialt miljø.

Kurset varer i 5 uker – og finner du ut at bordtennis var veldig gøy,  så har vi plass til deg på vårt  Kadettparti slik at du kan fortsette å trene og spille sammen med mange andre ivrige bordtennisspillere i samme alder 🙂

Det er ofte veldig stor forskjell både i modning, koordinasjon og ferdigheter i denne aldersgruppen – og bordtennis er en perfekt idrett for å tilpasse treningen til hver enkelts nivå.

Spillerne trener sammen som en gruppe, men øvelser og utfordringer tilpasses kontinuerlig av våre trenere slik at hver enkelt får mulighet til å både oppleve mestring og kunne strekke seg etter neste mestringsopplevelse.

Du får din egen racket av oss

På første trening får du utdelt din egen racket til odel og eie – den er inkludert i kursavgiften 🙂

Spille før kurset starter

Etter at du har meldt deg på kan du spille gratis på våre drop-in tider på kveldstid og i helgene – og du kan også ta med en venn. Bare gi beskjed i vakten i resepsjonen at du er påmeldt nybegynnerkurset 🙂

Om nybegynnerkurset

Aldersgruppe Jenter 5.-7. klasse
Treninger pr uke 1
Periode 20.nov – 18.des 2019
Pris 850,-
inkl din egen racket til odel og eie
Treningssted Lade Sportsarena
Ledig plass Ja
Hovedtrener Karl Erik Rasmussen
Treningstider høsten 2019
Lade, Haakon VIIs gate 2
Onsdager 16:45 – 18:15

Påmeldingsskjema