På konkurransepartiet er det spillere som selv ønsker å bruke mer tid på bordtennisen. Det legges opp til mer målrettet trening fokusert på kontinuerlig forbedring og mestring. Det er et større innslag av konkurransespilling, og spillerne deltar gjerne på flere turneringer både i norge og i utlandet.

Det er ingen påmelding til dette partiet; deltakelse her gjøres i samråd mellom spillere, foreldre og trenere. Ønsker du å “satse” mer på bordtennisen, og være med på konkurransepartiet så ta kontakt med Ferenc for en prat.

AvtaleGiro og betaling

Fra August 2018 må alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for konkurransepartiet

Filtrer arrangement

Ingen treninger eller arrangementer

Om konkurransepartiet

Aldersgruppe ca 13-20 år
Treninger pr uke 4+
Pris 360 kr/mnd
Opptak Fra aspirant- og ungdomspartiet
Hovedtrener Mark Lesko (m: 998 73 695)
Treningstider
Mandager 18:15 – 20:15
Tirsdager 18:15 – 20:15
Onsdager 18:15 – 20:15
Torsdager 18:15 – 20:15
Xtra-treninger
Ekstra-treninger i mindre grupper (ca 4 spillere) med trener. Fordeling på de ulike tidene gjøres i samråd mellom spillerne og Mark
X1: Mandager 16:00 – 18:00
X2: Onsdager 16:00 – 18:00