På aspirantpartiet spiller våre unge i alderen 6 til 12 år etter gjennomført nybegynnerkurs.

Det er fokus på å legge til rette for å oppleve mestring og trivsel med en spennende idrett.

Det er ofte veldig stor forskjell både i modning, koordinasjon og ferdigheter i denne aldersgruppen – og bordtennis er en perfekt idrett for å tilpasse treningen til hver enkelts nivå.

Spillerne trener sammen som en gruppe, men øvelser og utfordringer tilpasses kontinuerlig av våre trenere slik at hver enkelt får mulighet til å både oppleve mestring og kunne strekke seg etter neste mestringsopplevelse.

Turneringer og reiser er en naturlig og viktig del av bordtennisopplevelsen – og våre spillere på aspirantpartiet er med på turneringer i Trondheim og kan delta på reiser, bl.a på vår årlige klubbtur i mars/april til Ås (Østersund).

All konkurranse er frivillig, og barneidrettsbestemmelsene ligger der alltid som grunnpremiss for all deltakelse.

Treninger

Deltakerne på Aspirantpartiet har 2 organiserte treninger hver uke – du velger selv 2 av 4 tilgjengelige dager du ønsker å trene. Valget gjøres i Spond-applikasjonen en gang på høsten (for treningene frem til jul) og en gang i januar (for treningene frem til januar).

NB! Hvis det er slik at du ønsker å bytte treningsdag midt i halvåret så ta kontakt med treneren din så prøver vi å få til det gitt at det er ledige plasser.

I tillegg til treningene kan du også delta på våre fredagsturneringer, du kan spille (gratis) på våre drop-in tider i helgene og selvfølgelig også delta på andre turneringer og spesielle treningshelger som annonseres gjennom året.

AvtaleGiro og betaling

Alle medlemmer i klubben ha AvtaleGiro-avtale hvor treningsavgiften blir trukket. Du kan lese mer om dette under våre medlemsvilkår. Trykk her for å inngå AvtaleGiro-avtale.

Deltakelse på stevner, spesielle treningshelger eller samlinger, utstyrskjøp etc betales utenom AvtaleGiro, enten med faktura på epost eller med kort i hallen.

Klubbklær

Vi har flotte og gode treningsklær; med klubbdrakt bestående av treningsdrakt (jakke + bukse) samt trøye og t-shirt/skjørt. Disse klærne kan du prøve ut og kjøpe direkte i hallen (betales med kort i skranken) – ta kontakt med treneren for kjøp og uttesting.

Bordtennisutstyr (racket etc)

Trenger du ny racket, eller kanskje bordtennissko eller futteral? Snakk med treneren din for råd og tips. Klubben har spesialavtale med firmaet “TTEX – Bordtennisexperten” hvor vi får både god service og gode rabatter.

Snakk med treneren, så gjør han bestillingen for deg. Vi bestiller samlet 1 gang i uken (normalt på tirsdag morgen) – og får da utstyret normalt sett fredag samme uke. Betaling for utstyret gjøres med kort i hallen.

Arrangementer for aspirantpartiet

Filtrer arrangement

Ingen treninger eller arrangementer

Om aspirantpartiet

Aldersgruppe ca 6-12 år
Treninger pr uke 2
Pris 290 kr/mnd
Treningssted Lade Sportsarena
Opptak Etter nybegynnerkurs
Hovedtrener Ferenc Horvath (m: 468 46 097)
Treningstider
På aspirantpartiet har du organisert trening opp til 2 dager i uken. I Spond-applikasjonen velger medlemmene 2 av de 4 dagene man ønsker å trene. Valget gjøres for et halvår av gangen.
Mandager 16:45 – 18:15
Tirsdager 16:45 – 18:15
Onsdager 16:45 – 18:15
Torsdager 16:45 – 18:15