Start sommerferien med leir og en super bordtennisopplevelse!

Trondheim BTK i samarbeid med B-72 Lørenskog inviterer til sommerleir i Trondheim i juni/juli rett etter skoleslutt. Vi arrangerer hele to uker med leir på Lade i Trondheim i år; 24.-29. juni og 1.-6.juli.

Dette blir vårt andre år hvor vi arrangerer sommerleir i Trondheim; i år arrangerer vi den sammen med Lørenskogklubben B-72 som er en av norges desidert fremste og største klubber. Trenere vil være fra både B-72 og Trondheim BTK.

TRENINGER

Det blir 6 dager med bordtennis, totalt 11 treningspass og over 25 timer trening i løpet av en uke 🙂

TRENINGSGRUPPER

Vi deler treningene inn i 2 treningsgrupper for å kunne gi et så bra tilbud som mulig til alle spillere – gruppene vil ha litt ulike profiler og treningstider.

PÅMELDING

Påmelding gjøres innen tirsdag 7.mai til Jørn Wilhelmsen på jorn@trondheimbtk.no.  Har du spørsmål til leiren kan du ta det med Jørn enten på epost eller mobil 93400170.

HVEM KAN DELTA?

“Alle” kan delta på leiren – men du må være medlem i en bordtennisklubb og ha lært deg det helt grunnleggende. Har du deltatt på vårt nybegynnerparti eller spiller på ungdomspartiet eller aspirantpartiet så er du veldig godt kvalifisert og får mye ut av leiren 🙂

OVERNATTING

Overnatting for tilreisende leirdeltakere er i Autronicahallen (50m fra bordtennishallen) – det vil selvfølgelig være nattevakter der for å ta godt vare på alle som overnatter.

TRENINGSGRUPPE 1

Treninger:
Gruppe 1 trener to pass på dagtid mellom 09:00 og 15:30

Målgruppe:
Spillere som ikke skal overnatte og som ikke er aktive konkurransespillere. Dette vil f.eks bety spillere på aspirant- og ungdomspartiet til Trondheim BTK.

Pris og mat:
Pris pr uke: 2500,-

Vi serverer frokost og lunsj hver dag til alle deltakere.

TRENINGSGRUPPE 2

Treninger:
Gruppe 2 trener ett pass på formiddagen og ett pass på ettermiddagen. Treningene vil være mellom 11:00 og 18:00.

Målgruppe:
Tilreisende spillere som overnatter og aktive konkurransespillere fra region midt.

Pris og mat:
Pris pr uke med overnatting: 3000,-
Pris pr uke uten overnatting: 2500,-

Spillere som overnatter får servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Overnatter du hjemme, så får du lunsj hos oss i hallen mellom passene.