SpareBank1 SMN bidrar med å arrangere skolemesterskapetMeld på skolen din nå! I samarbeid med SpareBank1 SMN Samfunnsutbytte og Norges Bordtennisforbund Region Midt inviterer Trondheim Bordtennisklubb til skolemesterskap i bordtennis for 5., 6. og 7. trinn!

Meld skolen din på nå – Finalen spilles i Lade Sportsarena torsdag 9.desember!

Hvordan kan skolen min melde seg på?

Påmelding gjøres ved at skolen fyller ut skjemaet nederst på denne siden innen fredag 26.november. NB! Vi trenger da kun å vite at skolen ønsker å delta; dere trenger ikke ha bestemt hvem som deltar på det tidspunktet.

Etter at påmeldingsfristen er gått ut tar vi kontakt med alle påmeldte skoler for å registrere navnene på de som deltar og gjøre andre avklaringer (bl.a. dersom dere ønsker å gjennomføre turnering hos oss i forkant for å bestemme hvem som skal representere dere).

Hvor mange kan delta fra skolen vår?

  • Hver skole kan stille med 1 lag fra hvert klassetrinn (5, 6 og 7.klasse).
  • Hvert lag består av 4 spillere; 2 jenter og 2 gutter fra trinnet.

Hva om vi ikke blir nok spillere fra trinnet?

Da vil det være mulig å slå sammen spillere fra flere trinn, og man spiller da i “øverste” klassetrinn. F.eks. hvis dere er 1 spiller fra 5. trinn og 3 spillere fra 6.trinn så kan alle fire danne et lag i 6.trinn.

Hvordan velger vi hvem fra skolen som skal representere oss?

Det er opp til skolen hvordan dere velger hvem som representerer dere. De fleste vil velge å ha en kvalifiserings-turnering for å velge ut hvem som representerer trinnet.

Vi hjelper dere gjerne med å gjennomføre en kvalifiserings-turnering. Kvalifiseringen kan dere ha på skolen deres (i friminutter, gymtimer osv.) eller dere kan låne bordtennishallen vår gratis. Bare gi beskjed i påmeldingsskjemaet eller kontakt oss direkte så hjelper vi dere gjerne.

Koster det noe?

Deltakelsen er helt gratis for skolen 🙂 For de som vil låne hallen på dagtid for å gjennomføre kvalifisering er det også gratis 🙂

Hvordan spilles finalen?

I finalen 9.desember møtes alle lagene fra de ulike skolene i Trondheim. Dere vil spille mot de andre skolene på samme trinn.

Hver lagkamp mellom 2 skoler spilles i best av 9 kamper, og hvert lag stiller med 2 jenter og 2 gutter.
(NB! Dere velger selv hvem som spiller jente/gutt 1 og 2 til hver lagkamp – det er ikke slik at den “beste” må spille som nummer 1)

Kamp Lag A Lag B
1 Jente 1 på lag A Jente 2 på lag B
2 Gutt 1 på lag A Gutt 2 på lag B
3 Jente 2 på lag A Jente 1 på lag B
4 Gutt 2 på lag A Gutt 1 på lag B
5 Double med jente/gutt fra lag A Double med jente/gutt fra lag B
6 Jente 1 på lag A Jente 1 på lag B
7 Gutt 1 på lag A Gutt 1 på lag B
8 Jente 2 på lag A Jente 2 på lag B
9 Gutt 2 på lag A Gutt 2 på lag B

Spørsmål

Er det noe du lurer på – eller trenger hjelp til? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kontaktperson: Jørn Wilhelmsen, e-post: jorn@trondheimbtk.no, mobil: 934 00 170

Påmelding: