Lyst til å spille bordtennis med arbeidskamerater eller venner etter jul? Slå dere sammen og bli med i Bedriftsserien i bordtennis i Trondheim! Arrangør er Trondheim Bordtennisklubb og Bedriftsbordtennis Trondheim; påmeldingsinfo finner du nederst i meldingen.

Bedriftsserien er en møteplass for bordtennis-moro og trivelig kappestrid med andre som liker bordtennis, uansett nivå. Serien er en lagserie – dvs at man konkurrerer som lag, ikke som enkeltspillere. Lagene kan bruke 2-6 spillere i hver lagkamp, og kan bytte spillere mellom kamper hvis dere har flere enn 6 på laget. Det er nok med 2 for å melde seg på.

Slå deg sammen med arbeidskamerater og bli med! Eller meld på som kompislag, sammen med én eller flere venner!

Du er velkommen uansett alder og bordtennisbakgrunn: i Bedriftsserien har vi spillere fra 20- til 60-årene, både menn og kvinner, og fra mange nasjonaliteter. Høsten 2023 var vi 10 lag – nå håper vi at du og bedriften din vil bidra til at vi blir enda flere!

Hver lagkamp i Bedriftsserien består av 4 single-kamper og 1 double-kamp, og tar ca 1 time. Kampene spilles mandager og onsdager kl 20:00 i Bordtennishallen i Lade Sportsarena, men man trenger ikke bo eller jobbe i Trondheim for være med.

Bedriftsserien starter 29. januar. Vanligvis er det én kamp i uka, men noen uker har spillefri. Det er lett å omberamme kamper hvis noe kommer i veien.

For lag med støtte fra bedrift eller bedriftsidrettslag er deltakeravgiften for våren 2024 kr 2900,-. Prisen for vennelag er lavere og avtales individuelt; kontakt oss på email hvis du ønsker mer info. Vi ønsker ikke at noen skal være utelukket fra bedrifts- og venne- bordtennisen av økonomiske grunner. Deltaker-avgiften vil bli fakturert; det er ingen forhåndsbetaling.

Slik melder du deg på:
Skriv en mail til bedrift@trondheimbtk.no med følgende informasjon inkludert:

  • Vi ønsker å delta i Bedriftsserien i bordtennis i Trondheim våren 2024
  • Lagets navn (bedrift eller navn på vennelag)
  • Lagets kontaktperson (Fullt navn)
  • Email lagets kontaktperson
  • Telefon lagets kontaktperson
  • Hvis annen faktura-adresse enn email til lagets kontaktperson: oppgi email og navn på faktura-mottaker

PÅMELDINGSFRIST er onsdag 24. januar.

Dersom du vil vite mer om bedriftserien eller Bedriftsbordtennis Trondheim er det bare å kontakte oss på bedrift@trondheimbtk.no.