Etter en veldig spesiell avslutning på forrige sesong, og en begivenhetsrik sommer med mye aktivitet i hallen er vi nå endelig klare til å ønske hjertelig velkommen til ny bordtennissesong!! Ordinære treninger vil starte for fullt fra mandag 17.august – før det blir det treninger som annonsert fortløpende på Spond.

Sesongens soleklare høydepunkt vil være når vi arrangerer NM for Yngre (11 til 15 år) i Kolstad Arena 28.-29. mai 2021! Dette blir et “kjempearrangement” og massemønstring fra hele landet – og vi er avhengige av at hele klubben bidrar til å både forberede og gjennomføre et supert arrangement som setter Trondheim på kartet som bordtennisby 🙂

I tillegg til NM blir det selvfølgelig mange arrangementer, reiser, samlinger og ikke minst gode treningsøkter i hallen vår på Lade! Det er fortsatt store usikkerhetsmomenter rundt korona-situasjonen, spesielt vil nok det bli synlig på “reiseaktiviteten” – og det vil nok dessverre ikke bli aktuelt med sverige-tur før etter nyttår.

INFORMASJON FØR SESONGEN

Korona og begrensninger

Vi er helt nødt til å fortsette å ta hensyn til smittespredning – dette vil kunne gjøre at vi er nødt til å ha begrensninger på antall samtidige deltakere i hallen, både på treninger og konkurranser. Vi følger situasjonen tett og vil justere oss etter myndighetenes retningslinjer fortløpende. Vi ber samtidig alle våre medlemmer som har vært så flinke til å følge retningslinjene så langt i sommer til å fortsette med det!!

Treningsstart og tider

Treningstidene er i stor grad uendret fra forrige sesong; det vil i hovedsak være 16:45 – 18:15 for kadetter, 18:15 – 20:00 for ungdommer og konkurransespillere, 20:00 – 21:45 for voksne  og drop-in. Oppdaterte treningstider ser man her: https://www.trondheimbtk.no/treningstider/

For kadetter og ungdommer kan man nå velge blant 2 av 4 treningsdager (mandag, tirsdag, onsdag og torsdag).  Er du på ungdoms- eller kadettpartiet og ønsker å trene mer enn 2 dager i uken (organisert), se på “plusstilbud” på treningspartiets side (se lenke nedenfor).

Se her for info om hver treningsparti (inkludert valg av treningsdager):

Klubbambassadører

Nytt av året er våre entusiastiske klubbambassadører! Sophie Brown-Hanssen og Eric Quande vil være de to som skal hjelpe oss med å kommunisere med medlemmer, ta godt imot nye medlemmer og bidra til at alle får en god opplevelse i klubben vår. Disse vil bidra spesielt til dette; men alle vi andre som spiller i hallen har selvfølgelig et stort ansvar for miljøet ved å ta godt i mot hverandre.

Info om ordningen og presentasjon av våre ambassadører kommer innen kort tid 🙂

Nybegynnerkurs

Våre nybegynnerkurs starter opp fra starten/midten av september. Informasjon om nybegynnerkursene finner man her: https://www.trondheimbtk.no/spille-bordtennis/

Selve påmeldingen vil åpne innen 10.august – men vi har begrensede plasser, så kjenner dere noen som ønsker å starte så lønner det seg å forberede dem på påmeldingen. Nytt av året er at vi i år også tar inn spillere ned til 4.klasse (født 2011) 🙂

Fredagsranking

Vi fortsetter selvfølgelig med våre populære fredagsrankinger 🙂 Første fredagsranking blir fredag 21.august.

Lisens

Alle spillere som er født i 2008 eller tidligere (eldre) og ønsker å delta på turneringer (gjelder ikke fredagsturneringene) er nødt til å løse lisens. De som har løst lisens tidligere skal ha fått en mail av Norges Bordtennisforbund allerede. Vi sender ut mer info til alle medlemmer.

Turneringer og arrangementer

Det blir mange turneringer og arrangementer utover sesongen, informasjon og påmeldinger kommer fortløpende på Spond. Men du kan allerede nå se turneringskalenderen på “kalender”-siden vår: https://www.trondheimbtk.no/kalender/

Spond og kommunikasjon

Spond er vår “hovedkanal” for informasjon og påmeldinger – det legges også ut på hjemmesider og Facebook, men det er Spond hvor “alt” blir sendt ut. Er du forelder/foresatt som ikke har Spond så gi en beskjed – eller ønsker ungdom/barn selv å få melding på Spond (ikke bare foreldrene) – send en melding til oss på admin@trondheimbtk.no og gi beskjed så legger vi inn.

Bordtennisutstyr

Trondheim BTK har fått til en veldig god avtale med Japsko som leverer både racketer og annet bordtennisutstyr til oss. Dere kan selv bestille direkte fra https://japsko.se/sv/. Vi vil også ha racketer, belegg og stammer til salgs i hallen innen utgangen av august.

Ta en prat med Karl Erik for informasjon om hvilket utstyr som passer deg best!

Klubbklær

Vår “gamle kolleksjon” med bordtennisklær er dessverre gått ut av produksjon. Nye klær er under bestilling og vil være på plass i månedsskiftet august/september – mer info vil bli lagt ut på våre hjemmesider så snart vi har. Disse vil du kunne kjøpe direkte i hallen. Vi jobber med å kunne redusere prisene slik at innkjøp blir billigere enn den forrige modellen vår.