Endelig blir det mulig å konkurrere igjen 🙂 Det har vært en lang bordtennispause uten mulighet for å spille konkurranser, og mange er ivrige etter å komme i gang.

Slik situasjonen er nå så vil vi ha anledning til å arrangere et mindre stevne i hallen vår helgen 20.-21. juni – og det vil maksimalt være mulig å ha 50 deltakere samtidig.

GJENNOMFØRING AV TURNERINGEN

Lørdag er forbeholdt konkurranse- og elitespillere, og søndag er forbeholdt “mosjonister” og vår yngste spillere. Begge dagene arrangeres det “Rankingklasser” hvor man melder seg på, og vi deler inn i klasser på 8-16 spillere basert på ranking.

På lørdag arrangeres det i tillegg en egen “Eliteklasse” for våre beste spillere (og tilreisende). De som deltar i Elite kan også spille ranking-klasse på lørdag (dvs. 2 klasser lørdag).

STARTKONTINGENT

Rankingklasse: 100,-
Eliteklasse: 150,-

Startkontingenten betales med Vipps til #129171 – husk å merke med navn!

PÅMELDING

Påmelding gjøres senest 10.juni. Påmeldingsskjema: https://www.cognitoforms.com/TrondheimBTK/TrondheimSommercup2021Juni

SKAL JEG SPILLE LØRDAG ELLER SØNDAG?

For våre alle de yngste spillerne på kadettpartiet til Trondheim BTK og de aller fleste Ungdomsspillere så vil det være søndag man skal melde seg på.

Vi har valgt å si at de som har 1300 poeng og “oppover” kan delta på lørdag, mens de med 1400p og nedover kan delta på søndag. Poengsummene er ikke “absolutte”, men gir en indikasjon på hvilken motstand du vil møte i turneringen. Har du ca 1300-1400 poeng kan du melde deg på begge dager.