NB! DETTE ER GAMMELT INNHOLD. Ny informasjon angående åpningstider i forbindelse med koronasituasjonen fra 11.mai finner man her:
https://www.trondheimbtk.no/2020/05/vi-oker-treningstiden-fra-mandag-11-mai/

Vi har nå fått klarsignal fra kommunelegen for at vi igjen kan åpne bordtennishallen basert på våre planlagte smittetiltak. Vi gjør oppmerksom på at situasjonen kan endres seg, og at vi er helt avhengig av at alle som benytter seg av hallen forholder seg til reglene – hvis ikke kan vi bli tvunget til å stenge ned igjen.

Viktig! Vi ber alle våre medlemmer sette seg inn i reglementet og velge treningstider (se lenker nedenfor). Valg av treningstid gjelder for to uker, og vi ber om at alle gjør dette innen søndag 26.april kl 18:00 slik at vi får anledning til å fordele tiden best mulig etter ønske.

Våre koronaregler finner du her: https://www.trondheimbtk.no/2020/04/koronaregler-i-trondheim-bordtennisklubb/

Spillefordeling og åpningstider nedenfor gjelder i første omgang fra mandag 27.april og frem til og med søndag 10.mai (de neste to ukene). Vi tar en fortløpende evaluering, og bestemmer så hvordan vi holder åpent fortsatt.

Hvem kan spille, og når er det åpent

  • Vi åpner nå kun for våre medlemmer, Drop-in for utenforstående vil foreløpig ikke være mulig.
  • Mandag til fredag er vi åpent 15:00 – 22:15, her blir treningstider tildelt etter partitilhørighet (se påmeldingslenke nedenfor), og organisert trening for kadett- og ungdomsparti. For voksenparti er det egenorganisert trening.
  • Lørdag og søndag er vi åpent 11:00 – 15:00, her er det egenorganisert trening (påmelding kommer på Spond onsdag, “førstemann til mølla”).
  • Det er kun plass til totalt 8 spillere i hallen til enhver tid, så treningstid for hver “økt” er satt til 1 time slik at flest mulig får anledning til å spille.
  • Det er 15 minutter pause mellom hver “økt” for å unngå at spillere møter hverandre i døren. Vi er avhengig av at man kommer til hallen rett før treningsøkten sin, og forlater umiddelbart treningen er ferdig.
  • Karl Erik vil være i hallen hele tiden og gjennomfører de organiserte treningene. Han bistår selvfølgelig alle de som har egenorganisert trening også dersom de ønsker 🙂

Valg av treningstid

Vi ber alle om å gå inn på lenkene nedenfor for å velge hvilken tid dere ønsker. Vi ber om at det er forståelse for at alle ikke nødvendigvis kan få alle sine valg, men vi skal tilrettelegge slik at flest mulig får anledning til å spille minst 2 ganger hver uke (i tillegg til eventuell tid i helgene).

NB! Deltakere på våre nybegynnerpartier – dere får egne “dedikerte” treningstider de kommende ukene. Vi tar kontakt med dere direkte.

Spørsmål

Har dere spørsmål, så kontakt Karl Erik på Spond eller på mobil 993 68 186.