Oppdatert 16.mars 2020

Bordtennishallen vil fortsette å være stengt for all aktivitet i første omgang frem til og med påske.  Når vi starter igjen vil vi arrangere ekstra treninger og aktivitet som gjør at medlemmene kan få tatt igjen noe av den tapte treningstiden.

Deltakere på våre nybegynnerkurs vil fortsette de resterende kursukene når hallen åpner igjen.

Bakgrunn
Fredag 13.mars annonserte myndighetene ved helseminister Bent Høie at alle arrangementer og organisert idrettsaktivitet, både innendørs og utendørs er forbudt. Beslutningen ble tatt med hjemmel i smittelovens paragraf 4N andre ledd. NIF har presisert at forbudet gjelder all idrett, treninger og konkurranser. Trondheim BTK hadde allerede tatt beslutning om å stenge når dette påbudet ble gitt, og fortsetter selvfølgelig å holde stengt i samsvar med disse påbudene fremover.

Vi har tidligere i mars kansellert turen vår til NM for Yngre i Bodø hvor vi var 17 stykker som skulle reise. Vi har også meldt oss av Vårtreffen neste helg hvor vi skulle være 25 deltakere fra Trondheim. Det er planlagt flere andre aktiviteter hos oss den nærmeste tiden; divisjonsspill, påskecup og midt-norsk mesterskap. Disse evalueres fortløpende, men det er stor sannsynlighet for at flere eller alle av dem dessverre må utgå.

For ordens skyld presiserer vi at det ikke er mistanke om at noen av våre medlemmer eller besøkende i hallen har vært eller er syke eller smittebærere.

Informasjon og oppdatering:

For oppdatering ber vi dere følge den ordinære samfunnsdialogen rundt korona-viruset – vi kommer også til å informere om endringer her på våre hjemmesider, på Facebook og på Spond.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Styreleder Rolf Erik Paulsen på 92064636.

 

På vegne av Trondheim BTKs Styre

Rolf Erik Paulsen
Styreleder