I november starter vi nybegynnerkurs for jenter i 5.-7.klasse. Bli introdusert til en av verdens største og mest spennende idretter i et godt og sosialt miljø med fokus på mestring, idrettsglede og trivsel.

Kurset går over 5 uker med organisert trening 1 dag i uken – du får en god innføring i bordtennis fra våre dyktige trenere – og etter at kurset er ferdig kan du velge om du ønsker å fortsette med bordtennis på våre ordinære treningspartier.

Når du har meldt deg på kurset har du også tilgang til hallen vår på Lade gratis i våre drop-in tider på kveldstid og i helgene – der kan du også ta med en venn 🙂 Du får altså anledning til å spille masse bordtennis!

Kurset koster 850,- og inkluderer din egen bordtennisracket 🙂

Treningstidene for jentepartiet er i vår bordtennishall på Lade på onsdager 16:45 – 18:15.

Følg lenken under for påmelding og mer informasjon: