Trondheim BTK arrangerer i januar STIGA Norges Cup med deltakere fra hele landet. I den forbindelse har vi fått Norges Bordtennisforbund til å bistå oss med å gi dommerkurs til våre spillere og medlemmer. Trondheim BTK har hvert år mange store og små arrangementer; og det er viktig for oss at vi også har dommere som kan være med. Vi ønsker da å gjøre en massemønstring til regiondommerkurset vårt 10.desember og forbundsdommerkurset 4.-5. januar.

NB! Kursene arrangeres i bordtennishallen på Lade, men er åpen for hele deltakere fra hele landet.

Regiondommerkurs

Tidspunkt: Tirsdag 10.desember 18:00 – 21:00
Hvem kan delta: Vi ønsker at alle våre spillere fra 13 år og oppover deltar på dette kurset. Alle som spiller bordtennis selv, eller har fulgt med på kamper en stund har grunnlaget for å delta på dette kurset.
Kursholder: Danh Tran (NTNUI)

Kurset varer i 3 timer og avsluttes med en prøve. Bestått prøve gir tittelen “Regionsdommer”. Du kan da være dommer på NM, SNC, og større stevner. Du kan også være assistentdommer på eliteserien og dameserien.

Påmelding: Innen onsdag 4.desember. Trondheim-medlemmer benytter Spond for å melde seg på, spillere fra andre klubber sender mail til jorn@trondheimbtk.no (regionsleder).

NB! Grunnet gjennomføring av regiondommerkurset tirsdag 10.desember blir bordtennishallen stengt denne dagen fra kl 18:00.

Forbundsdommerkurs

Tidspunkt: Helgen 4.-5. januar 2020
Hvem kan delta: Du bør ha spilt bordtennis en stund eller være spesielt interessert i bordtennisreglene – du er fortrinnsvis 16 år eller eldre. Har du tidligere bestått “Regionsdommerkurset” så vil dette være en naturlig fortsettelse.
Kursholder: Torstein Rønningen (NBTF)

Kurset varer i 2 dager og avsluttes med en prøve. Bestått prøve gir tittelen “Forbundsdommer – Borddommer”.  Du kan da være dommer i eliteserien, overdommer ved seriekamper og assistent ved internasjonale stevner.

Påmelding: Innen 01.desember. Trondheim-medlemmer benytter Spond for å melde seg på, spillere fra andre klubber sender mail til ghassan.chaer@bordtennis.no (Norges Bordtennisforbund).