Vi har en ny og spennende sesong foran oss; med Karl Erik som hovedtrener i klubben, Para-prosjektet i samarbeid med NBTF og Sparebanken 1 Midt-Norge, arrangering av både Trondheim Open i september og det nasjonale Stiga Norgescup-stevnet i januar! I tillegg er det mange stevner, reiser, lagkamper og arrangementer for store og små – og selvfølgelig det viktigste; den daglige treningen og sosiale samværet i hallen!

Det meste ved klubben er som forrige sesong; men det er også noen nye ting som vi mener skal gjøre oss bedre. Nedenfor er en del informasjon før kommende sesong – og som alltid; ikke nøl med å kontakte en trener hvis det er noe du lurer på.

TRENINGSTIDER

Mandag 19.august starter de “ordinære” treningene for fullt, frem til da vil vi ha “sommertreninger” som gjennomføres av Karl Erik.

TRENINGSPARTIER

Det er gjort noen mindre endringer i organiseringen av partiene for å kunne ta bedre vare på den store mengden spillere vi har fått i løpet av forrige sesong. Hovedendringene er at partiet “konkurranseparti” ikke er med lengre; men fordelt på ungdom, kadett og voksen. “Kadett”-partiet er i utgangspunktet det samme som Aspirantpartiet i forrige sesong.

NB!

  • Alle medlemmer skal få en e-post søndag 11.august med informasjon knyttet til hvert treningsparti (er du usikker på hvilket parti du er på, så får du informasjonen søndag 11.august).
  • Dere som i fjor var på konkurransepartiet er alle ført opp på vårt “pluss-tilbud” (se her for å lese informasjon) med organisert trening 4 dager i uken. Karl Erik tar dialog med hver enkelt av dere for å finne best mulig måte å følge dere opp på!

Hvert parti har også sin egen hjemmeside med informasjon, her får dere nødvendig informasjon:

ØNSKER DU Å TRENE ELLER “SATSE” MER?

Det å spille bordtennis skal være gøy og lystbetont. Du som spiller skal selv velge ditt ambisjonsnivå og hvor mye trening, tid og ressurser du ønsker å benytte på bordtennis.

Vi har som en grunnleggende forutsetning i klubben vår at alle er velkomne, uansett nivå og ambisjoner. Dette betyr også at vi skal tilrettelegge for de av spillerne som har et ønske og en motivasjon om å trene og konkurrere på et høyere nivå – dette betyr for mange at de tar et aktivt valg om å “satse” på bordtennis, og det skal du selvfølgelig kunne gjøre hos oss!

“Pluss”-tilbudet er et tilbud til deg som ønsker å ta bordtennisen ett steg videre. Dette tilbudet er åpent for alle våre spillere på våre treningspartier; kadett, ungdom og voksne.

STEVNER OG ARRANGEMENTER

Det er i løpet av sesongen mange stevner, arrangementer og reiser. De fleste stevnene vi velger å delta på vil passe “alle” spillere uansett nivå – i de tilfellene dette ikke stemmer vil vi gi beskjed hvem stevnene og reisene er tiltenkt.

Her er to arrangementer vi skal ha i de nærmeste par månedene som du allerede nå kan sette av tid til i kalenderen:

  • 25. august: “Kick-off”-søndag med trening både formiddag og ettermiddag på søndag med lunsj for alle medlemmer. Info og påmelding kommer før treningsstart.
  • 21.-22. september: Trondheim Open – vårt årlige store stevne med stor deltakelse fra sverige og hele norge. Dette er et stevne som er tilrettelagt for alle våre medlemmer; fra nybegynnere til elitespillere. Vi anbefaler på det sterkeste alle å sette av denne helgen. Stevnet arrangerer vi i  Kolstad Arena.

PARA-BORDTENNIS

Trondheim BTK har et grunnleggende verdisyn hvor inkludering og integrering er en naturlig del av klubben. Sammen med Norges Bordtennisforbund og Sparebanken 1 Midt Norge gjennomfører vi fra 2019 et “Alle skal med” prosjekt hvor vi målrettet skal jobbe med å inkludere spillere med fysisk funksjonshemming i klubben vår – og som mange allerede har fått med seg, så er bordtennis en idrett som er fantastisk godt egnet til dette!

Prosjektet blir beskrevet på hjemmesiden vår innen kort tid; men kjenner du noen med en fysisk funksjonshemming som kunne tenke seg å spille bordtennis så gi dem et tips om at vi er her og har et godt tilbud!

KJØPE BORDTENNISUTSTYR

Begynner racketen din å bli slitt, eller føler du at du trenger eller ønsker å prøve nytt utstyr? Trondheim BTK har en meget god avtale med norges fremste butikk og leverandør av bordtennisutstyr; TTEX.

Alle våre medlemmer bestiller gjennom klubben (bestill hos Karl Erik på treningen, eller send han en melding på mail eller Spond) – Karl Erik har mye erfaring og høy kompetanse på å gi anbefalinger når det gjelder riktig utstyr – så ikke nøl med å snakke med han for å få anbefaling.

Vilkår for Trondheim BTKs medlemmer ved bestilling av utstyr:

  • Alle Trondheim BTKs medlemmer får 10% på utsalgsprisen hos TTEX
  • Du som medlem får da også gratis frakt (normalt ca 100-150 kroner pr ordre!)

Fremgangsmåte for bestilling:

  • Finn selv utstyret du ønsker på TTEX sin nettbutikk (se over), eller få Karl Erik til å anbefale utstyr for deg.
  • Karl Erik gjør bestilling hos TTEX hver tirsdag morgen, så send din bestilling til Karl Erik senest mandag kveld.
  • Utstyret skal da være i Trondheim senest fredag samme uke (så fremt de har på lager). Du får utstyret levert i hallen, og kan betale med Vipps eller kort direkte når du mottar det.

MEDLEMS- OG TRENINGSAVGIFT

Etter vedtak på årsmøtet som ble avholdt i mars 2019, er nye treningsavgifter gjeldende fra august måned. Alle treningsavgifter skal betales med AvtaleGiro. Endringene er som følger: Ordinær  månedlig treningsavgift er økt fra  290,- til 295,- mens det for pluss-tilbud (gamle konkurransepartiet) er økt fra 360,- til 395,- i måneden.

Treningsavgiften trekkes månedlig på AvtaleGiro – mens den årlige medlemsavgiften (150,-) faktureres separat til hver enkelt i august måned.

MEDLEMSVILKÅR

Vi ber om at alle setter seg inn i de til enhver tid gjeldende medlemsvilkårene, du finner dem på lenken under. Nytt av året er at vi har åpnet for at man kan søke om å få egen nøkkel til hallen, info om det finner du også på lenken under.

NYBEGYNNERE

Kjenner du noen som ønsker å spille bordtennis?

Vi har nybegynnerkurs som starter i september både for barn (5.-7. klasse) og ungdom (8.-10. klasse). I år har vi også for første gang eget nybegynnerkurs for voksne.