12.september er vi klare! Etter mye pågang og mange forespørsler arrangerer vi nå eget nybegynnerkurs for voksne fra 12.september.

Enten du bare ønsker å få noen tips og bli bedre enn venninnen, kompisen, naboen eller kollegaen din eller du ønsker å finne deg en ny idrett har du nå muligheten her hos oss på Lade i september!

Kurset går over 6 uker og du får god opplæring i regler og hvordan du skal spille. Våre dyktige trenere gir deg tips og råd på hvordan du kan bli en bedre bordtennisspiller. Det kreves selvfølgelig ingen forkunnskaper for å delta – uansett om du har spilt i ungdommen eller på hytta eller aldri har tatt i en racket er du hjertelig velkommen!

Kurstidene er torsdager 20:00 – 21:15, i perioden 12.september – 24.oktober.

Når du deltar på kurset har du også tilgang til hallen vår på Lade gratis i våre drop-in tider på kveldstid og i helgene – der kan du også ta med en venn 🙂 Du får altså anledning til å spille masse bordtennis mens du går på kurs!

Trykk på lenken under for mer informasjon og påmelding: