Mandag 10. og tirsdag 11. juni arrangerte vi årets klubbmesterskap; med totalt 50 spillere fordelt på to dager ble det mye bra bordtennis og fine opplevelser. Klubbmesterskap-tradisjonen vår har vært litt “nede” de siste årene; men er nå tilbake for fullt som et årlig høydepunkt og avslutning på sesongen.

RUNDBORD

Petter og Birgitte spilte finalen i årets rundbordklasse

Det kan selvfølgelig ikke være klubbmesterskap uten å kåre hvem i klubben som er best i rundbord!! Over 30 startende dette året – med 3 prikker hver… Det ble mange lange og heftige baller før feltet ble redusert til fire spillere; Petter, Birgitte, Jørn og Johan. Etter noen svimle runder rundt bordet ble de 4 redusert ned til Petter og Birgitte som skulle gjøre opp om seieren. Denne gangen var det Petter som dro det lengste strået og kan nå titulere seg med “Rundbordmester”-tittelen det neste året!

RESULTAT RUNDBORD

1. Petter Berget Johansen, 2. Birgitte Flor Wilhelmsen, 3. Jørn Wilhelmsen, 4. Johan Granøien, 5. Navin Selvenathan, 6. Torben Lundemo, 7. Arild Vinjor, 8. Bård Thrane, 9. Nicholas Montebello, 10. Marho Okello Akway

SENIOR

Torben og Arild møttes i finalen i b-klassen i Senior. Torben dro til slutt i land seieren – og ble klubbmester

Senior-klassene er delt inn i en A- og en B-klasse; hvor Petter Berget Johansen tok hjem seieren i A-klassen etter seier mot overraskelsesmannen Jørn Wilhelmsen som slo både Eyvind og Kung i puljespillet. På 3.plass fulgte Eyvind og Robert.

I B-klassen var det Torben som tok seieren etter finaleseier mot Arild, med Johan og Terje på delt tredjeplass.

RESULTAT SENIOR

1. Petter Berget Johansen, 2. Jørn Wilhelmsen, 3. Eyvind Thomassen, 3. Robert Rønning

RESULTAT SENIOR B

1. Torben Lundemo, 2. Arild Vinjor, 3. Johan Granøien, 3. Terje Sølberg

 

UNGDOM

Endre og Birgitte møttes i en veldig jevn og velspilt finale.

Vi har mange ungdommer i klubben; og på mandag fikk de matchet seg mot hverandre i kampen om å bli klubbmester. Klassen ble delt i to, en for de mer erfarne og en for våre nyere spillere. I A-klassen var det Endre som kunne ta hjem klubbmester-tittelen etter en superjevn kamp mot Birgitte som ble vunnet med 14-12 i avgjørende sett. I semifinalene møtte de henholdsvis Tale og Ola.

I klassen for våre nyere spillere kan Anelia titulere seg som klubbmester etter en hard kamp mot Nichlaus og Brede.

Anelia gikk til topps i ungdommenes b-klasse

RESULTATER UNGDOM

1. Endre Higraff Thomassen, 2. Birgitte Wilhelmsen, 3. Tale Selvig, 3. Ola Bitnes, 5. Navin Selvenathan, 5. Sigve Forfang Kristiansen, 5. Marho Okello Akway

RESULTATER UNGDOM B

1. Anelia Yordanova, 2. Nichlaus Montebello, 3. Brede Helland, 4. Hrisikesh Shankar, 5. Even Pallesen Skårsmoen

DOUBLE

I doubleklassen trekker vi hvem som spiller med hverandre; hvor de mer erfarne blir matchet opp med nye spillere – det blir mange spennende doublepar med mange jevne bordtenniskamper. I år var det superveteranen Eyvind og makker Børge som kjempet seg gjennom flere rundet før de i finalen møtte Bård og Selva. Selva er pappa til Navin, og viste at han også kunne holde ballen på bordet. Finalen ble jevn, men til slutt var det servene til Eyvind og det at Børge holdt ballen godt på bordet som fikset seier og klubbmestertittel til Eyvind og Børge.

RESULTAT DOUBLE

1. Eyvind Thomassen/Børge Pettersen, 2. Bård Thrane/Selvanathan Sivalingam, 3. Torben Lundemo/Arild Vinjor, 3. Ola Bitnes/Anyuan Chen, 5. Birgitte Flor Wilhelmsen/Navin Selvanathan, 5. Jørn Wilhelmsen/Nichlaus Montebello, 5. Kung Werstad/Hrishikesh Shankar, 5. Petter Berget Johansen/Even Pallesen Skårsmoen

KJEIVA

Jørn og Torben møttes i finalen i Kjeiva-klassen i år.

Vi må selvfølgelig også finne ut hvem i klubben som er best til å spille med “feil hånd”!! Kjeiva-klassen var også delt i 2, en klasse med de mer erfarne og en for de nyere spillerne våre. Det var en artig opplevelse – og mange som merket at det var vanskelig å få til de samme slagene med feil hånd… men det var også flere som imponerte stort, og viste tydelig talent med kjeiva 🙂

I A-klassen var det Jørn og Torben som møttes til finale – etter et jevnt førstesett som ble vunnet av Jørn med 13-11 så rant det avgårde etterpå, og Jørn kunne gå helt til topps i klubbmesterskapet. Men det var som sagt flere som imponerte; ikke minst Lars og Arild som kjempet seg til semifinalene.

I B-klassen storspilte Nichlaus og viste stort talent med “feil hånd”… han gikk helt til topps etter finaleseier mot Herman. I semifinalene møtte de henholdsvis Børge og Brede. Utrolig gøy å se slik konsentrasjon og spilleglede når de yngre får prøve seg med litt annerledes bordtennis 🙂

RESULTATER KJEIVA

1. Jørn Wilhelmsen, 2. Torben Lundemo, 3. Lars Håland, 3. Arild Vinjor, 5. Carina Castillo-Hoos, 5. Endre Higraff Thomassen, 5. Robert Rønning, 5. Johan Granøien

RESULTATER KJEIVA B

1. Nichlaus Montebello, 2. Herman Pøsinger, 3. Børge Pettersen, 3. Brede Helland, 5. Ela Resell, 5. Rasmus Eriksen-Kari, 5. Sivert Pedersen Krogshus, 5. Harald Pøsinger

TROUBLE

Sivert, Mahro og Torben kom seg helt til finalen i årets trouble-klasse

… og sist men absolutt ikke minst så er det obligatorisk å kåre Trouble-mestere! Dette er da double med 3 spillere 🙂 Vi trekker hvem som spiller sammen og setter sammen jevne lag. For å gjøre det bra her må du holde tunga rett i munnen og ha god koordinasjon, og være flinke til å avtale hvordan man skal flytte seg for å unngå å krasje inn i hverandre!

Børge som allerede var klubbmester i double viste styrke og tok også seieren i trouble-klassen!! Denne gangen sammen med Sigve og Jørn. Vinnerlaget fikk sterk konkurranse i finalen fra Torben, Marho og Sivert.

RESULTATER TROUBLE

Børge, Sigve og Jørn ble klubbmestere i Trouble-klassen!

1. Jørn Wilhelmsen/Sigve Forfang/Børge Pettersen, 2. Torben Lundemo/Marho Okello Akway/Sivert Pedersen Krogshus, 3. Birgitte Flor Wilhelmsen/Arild Vinjor/Petter Arnesen, 3. Robert Rønning/Navin Selvenathan/Karna Forfang Kristiansen, 5. Øystein Moltumyr/Ola Bitnes/Rasmus Eriksen-Kari, 5. Endre Thomassen Higraff/Johan Granøien/Susanne Flor Wilhelmsen, 5.Lars Håland/Anelia Yordonova/Ane Forfag Kristiansen, 5. Bård Thrane/Nichlaus Montebello/Herman Pøsinger