Da har vi den store gleden av å kunne annonsere at Karl Erik Rasmussen er ansatt som ny hovedtrener i Trondheim Bordtennisklubb fra 1.august 2019!

Vi er utrolig glade for at Karl Erik har valgt å flytte til Trondheim etter sommeren for å starte som trener hos oss. Flere i klubben har allerede hatt gleden av å møte Karl Erik da han var gjestetrener hos oss i vinterferien – han vil også komme på besøk til oss i månedsskiftet april/mai.

Litt om Karl Erik

Karl Erik har bordtennis “i blodet” fra tidlig alder… både hans far, onkel og tante er alle tidligere landslagsspillere og norgesmestere. Karl Erik er selv en habil spiller, men tok et aktivt valg for noen år siden om at det er bordtennistrener han ønsket å bli!

Karl Erik er 26 år gammel, og i ferd med å gjøre seg ferdig med Bachelor-grad i idrett/kroppsøvning i Sogndal.

Han fikk sin bordtennisoppfostring i Bergensklubben Fjell-Kameraterne som han har representert gjennom hele sin karriære med unntak av ett års tid i 2014-2015 hvor han var trener i Lia IL under et studieopphold. I Lia fikk han lært mye av blant andre Jaroslaw Lowicki som i dag er landslagstrener.

I Fjell som har vært hovedklubben har han vært både spiller, coach og trener. Vi sender en stor takk til Fjell for at de har vært en fantastisk klubb hvor Karl Erik har fått utvikle sin kunnskap og sin interesse for bordtennis – vi skal ta godt vare på han når han kommer til Trondheim!

Karl Erik er i dag reise- og lagleder samt coach på mange reiser med aldersbestemte landslag og treningssamlinger i regi av Norges Bordtennisforbund. Han har en genuin interesse og nysgjerrighet for bordtennisfaget og spillerne han trener, og jobber hele tiden med å tilegne seg ny kunnskap og finne måter han kan formidle denne kunnskapen videre på til sine spillere.

Han har akkurat gjennomført og bestått Trener 2-kurs i regi av NBTF. Dette var et omfattende kurs som bl.a omfattet NIFs e-lærings kurs, nasjonal og internasjonal praksis, deltagelse på trenerseminarer, trenertreff, innlevering av oppgave og rapporter fra tiltak han har deltatt på. Som del av praksisen deltok han på 5 internasjonale turneringer som lagleder og flere treningssamlinger som trener.

Vi gleder oss til å ta imot Karl Erik her i Trondheim – hvor vi sammen skal videreutvikle klubben med et godt idrettsmiljø hvor mestring, trivsel og det å våge å gå nye veier står i sentrum.

Velkommen til oss Karl Erik 🙂