Veldig mange gode prestasjoner både av hjemmespillere og tilreisende når Midt-Norsk mesterskap ble arrangert i Trondheim denne helgen.

Dette var det første stevnet vi arrangerte i vår nye bordtennishall – og det var en stolt Trondheimsklubb som kunne ønske velkommen til 85 spillere fra hele regionen denne helgen – et respektabelt antall for vår region (foreløpig…)!

På premiepallen var det hjemmeklubben som må sies å ha dominert med 16 seire av totalt 29 klasser – men det var også sterkt innslag av spillere fra Skodje, Tingvoll, NTNUI, Sveberg og Stjørdal.

Med så mange fantastiske resultater føles det feil å skulle nevnte enkeltprestasjoner – men som helhet kan vi trygt slå fast at det gror godt blant de yngre spillerne i regionen. I de yngste klassene ser vi tydelig at entusiasmen og treningsmengden gir store fremganger for spillerne. Våre “etablerte” spillere måtte fighte hardt for å holde ungdommen bak seg i senior-klassene, og lykkes ikke alltid like godt 🙂

Tilstedeværelsen av en god gruppe av ungdommer med kort fartstid i bordtennisen fra flere klubber er også et godt tegn mener jeg; det betyr at klubbene gjør en god jobb med å skape et godt miljø som tiltrekker seg ungdommen.

Alt i alt; den økende gruppen breddespillere i regionens klubber i kombinasjon med klart økt nivå på de spillerne som har ekstra motivasjon for å “satse” gir et tydelig inntrykk av både stor treningsinnsats, kompetanse og sosial inkludering i klubbene! Det gjør meg både glad og utrolig positiv til fremtiden til bordtennisen i regionen!

Av: Rolf Erik Paulsen

HELGENS RESULTATER LASTER DU NED HER

2018-03-midt-norsk-resultatliste