Av Lagkaptein Magnus B Holm

Helgen 17. og 18. februar ble grunnserien i STIGA-LIGAEN avgjort i Trondheim. Før helgen var målsettingen å sikre semifinaleplass – altså en fjerdeplass på tabellen. Resultatet ble derimot 3 seire og 1 uavgjort, og dermed 7 av 8 mulige poeng, noe som var over all forventning. Med særdeles god støtte fra tilskuerne i den fantastiske nye hallen og prioritering av trening fremfor OL-titting endte til slutt laget bestående av Thomas, Anton, Benjamin, Petter og Magnus på en super tredjeplass. Dette er tidenes beste prestasjon av et trøndersk lag i seriespillsammenheng noen sinne!

Lørdagen ble innledet med kamp mot daværende serieleder Fornebu. Sist gang ble det et surt 3-6 tap, men denne gangen skulle det gå annerledes. Kampene som gikk imot sist ble seier denne gangen og en 6-3 seier var et faktum. Dette var en skikkelig lagseier der alle vant kamper. Ekstra godt var det for undertegnede da det endelig ble revansje mot Anton Olovsson etter to bitre nederlag i både norsk og svensk serie.

Andre kamp var mot Eiker. Her ble det en fryktelig jevn kamp som til slutt endte med 6-4 seier. Etter doublekampene var stillingen 3-3. Anton og Magnus vant deretter hver sin kamp og sikret dermed minst ett poeng. I neste kamp taper Petter en velspilt kamp mot Mats Meinseth, før Benjamin viser at han kan holde hodet kaldt i viktige situasjoner og avgjør kampen med å slå Kristoffer Engelbertsen. Dette er tredje gang Benjamin avgjør en kamp mot Eiker.

Søndag morgen var det B-72 sin tur til å få smake på trøndersk fighting og vinnervilje. B-72 skal ha for at de var ivrige, og de møtte opp utenfor hallen før den åpnet, men dette holdt ikke til mer enn uavgjort. Kampen ble innledet på best mulig måte for Trondheim og det sto 3-1 før doublekampene. Her var Magnus sin seier over Adrian Wetzel et uventet høydepunkt. Etter doublekampene var stillingen 4-2 da Thomas og Magnus fant tilbake til deres vanlige doubleform og vant kampen mot Flåøien/Brennhagen. Anton og Magnus tapte så de neste kampene og B-72 utlignet til 4-4. Petter Fleischer vant en velspilt kamp mot Mikkel Gudmundsen, men Benjamin klarte ikke å avgjøre mot Jonas Flåøien. Kampen endte dermed med poengdeling, noe som kan sies å være et rettferdig resultat.

Helgens siste kamp var mot Jevnaker. Deres ener Peter Hedram viste seg som en blanding av bordtennisspiller og tryllekunstner og vinner begge sine kamper med god spilleforståelse og kreativt spill. Resten av kampene går riktig vei og kampen ender til slutt 6-2.

Jeg ønsker på vegne av laget å takke for et flott arrangement. Den nye hallen var en drøm å spille i og med god støtte fra publikum ble det to flotte dager. Tusen takk til alle som møtte opp for å støtte oss. Vi setter stor pris på det.