Sommeren nærmer seg med stormskritt, men vi har fortsatt mye aktivitet igjen både før vi tar ferie og i ferien!

Trening fra 1.mai

1.mai starter “Sommerperioden” i Trondheim Kommune, og treningstidene begrenses. Vi får da 2 treningsdager i uken; tirsdager og torsdager. Dette gjelder fra 1.mai til 2.juni og 7.august til 25.august. Dette betyr da at det ikke er noen trening i juni og juli.

 Veteran-NM 6.-7. mai

Vi arrangerer Veteran-NM i Nidarøhallen denne helgen med nesten 200 deltakere fra hele landet. Mange fra klubben har vært involvert i forberedelsene, men vi kommer også til å sende ut informasjon om dømming og andre oppgaver vi har behov for hjelp med de nærmeste dagene – følg med, og hold fortsatt av denne helgen 🙂

Sommeravslutning 23.mai 19:30

Det blir felles sommeravslutning for alle partier denne dagen – det blir aktiviteter, moro og bordtennis. Vi håper alle kommer denne dagen!!

Sommerleir 6. – 12. august (Påmeldingsfrist 25.mai)

Vikåsen BTK har hatt som tradisjon å reise til Oslo-området (Larkollen) for å delta på en fantastisk sommerleir i regi av Fokus Bordtennisklubb. I år er ikke et unntak! Dette er en veldig god leir, med mye bordtennistrening og veldig godt sosialt opplegg.

Hver enkelt melder seg på, og betaler leiravgift selv – vi samles så før sommeren for å avtale hvordan vi reiser sørover i fellesskap.

For de yngste av våre spillere, vil det kunne være nødvendig å ha med seg voksne.

Informasjon og påmelding til leiren finner du her:
http://www.fokusbtk.no/pamelding-til-fokusleiren-2017/