7. og 8. januar spilles det STIGA-liga i Trondheim. Alle seriens 8 lag kommer for å kjempe om viktige poeng. Vikåsen ligger foreløpig på en 4. plass. Dersom denne plasseringen holder seg til serieslutt, så betyr det at en plass i semifinalen i sluttspillet er sikret.

Dette vil være et meget godt resultat og Maciej, Magnus, Thomas og Benjamin skal gjøre sitt beste for å få det til. Se informasjon om hver kamp nedenfor.

Vi håper alle medlemmer kommer for å støtte opp om elitelaget vårt, og samtidig la seg underholde av fantastisk bordtennis- møt opp i Vikåsenhallen 7. – 8. januar.

Lørdag 7.januar kl 14.00: Vikåsen – Jevnaker
Jevnaker ligger på sisteplass på tabellen med 0 poeng etter halvspilt serie. Dette er med andre ord en kamp som må vinnes for å henge med i kampen om å nå sluttspillet. Det første møtet endte 6-3 i favør Vikåsen, men dersom marginene går i feil retning kan resultatet fort bli annerledes.

Lørdag 7.januar kl. 17.00 Vikåsen – Laksevåg
Laksevåg har seriens kanskje beste lag dersom de stiller med sine beste spillere. Svenskene Hampus og Hampus er spillere av internasjonal klasse og i tillegg har de flere andre spillere på et høyt nivå. Ingen seier kan forventes her, men alt ligger til rette for en severdig kamp!

Søndag 8.januar kl 10.00 Vikåsen – Lia
Lia har kun spilt to kamper denne sesongen som begge har endt med tap. Dette har riktignok vært uten Paulius Gura, som i fjor spilte for Vikåsen. Hvor sterkt lag de egentlig har er derfor vanskelig å si. Forrige møte endte 6-0 til Vikåsen, men dette oppgjøret forventes å bli adskillig jevnere.

Søndag 8.januar kl 13.30 Vikåsen – B-72
B-72 stiller med et lag bestående av unge norske spillere. Før sesongen var de tippet på nedrykksplass, men de har gjort sakene sine meget bra og ligger nå på en sjetteplass. I forrige oppgjør ble det en knepen 6-4 seier og det forventes en jevn og spennende kamp denne gangen også.

Alt i alt bør det være mulig å få 6 av 8 mulige poeng denne helgen. Kampene mot Jevnaker, Lia og B-72 er jevne, men dersom alt klaffer er et slikt resultat innenfor rekkevidde. I fjor var det bra støtte fra tribunen og vi håper på det samme igjen. Det er alltid givende å spille med hjemmepublikum i ryggen!

Tabell og kampoppsett kan ses på NBTFs hjemmesider: http://bordtennis.no/seriespill/

 

Lagleder Magnus