Helgen 9-11. desember var Christopher på forbundssamling på Larkollen. Etter å ha vist gode resultater den senere tiden ble han tatt ut til å være med på sin første forbundssamling for kadetter (14 år og yngre). Samlingen ble ledet av landslagstrener Gundars Rusis og regionstrener for region midt Reinis Burgis . Christopher rapporter om en vellykket samling med masse god trening. Vi håper det motiverer til enda mer bordtennis framover  )

Markus har dratt vesentlig lengre enn Christopher. Faktisk så langt til Las Vegas! Her skal han, sammen med landslaget for funksjonshemmede, spille turnering i det som må være en av verdens største bordtennishaller. Turnering blir arrangert i Las Vegas Convention Center, hvor det for anledningen er satt opp ikke mindre enn 170 bord! Vi ønsker Markus lykke til!