I år igjen ble det et kjempebra oppmøte på årets siste kveld i Vikåsenhallen. Ca 40 spillere, foreldre og venner fant veien til hallen og vår årlige julegristurnering 🙂

Som alltid var det god stemning, masse pepperkaker, gløgg, marsipan og bordtennis! Spesielt gøy er det med foreldrene som er med, og får spille mot de unge håpefulle.

En stor takk til Hanne Lilleøen som alltid er tilstede og blid – og sørger for at premer, gløgg, pepperkaker, iZettle og masse mer er på plass! Du gjør en fantastisk innsats Hanne 🙂

Utrolig gøy er det også å se hvordan våre ungdommer på konkurransepartiet tar ansvar for gjennomføring av turneringen, og hjelper våre aller yngste gjennom kvelden – det blir man stolt av!

I år var det Magnus som dro det lengste strået – med minus 5 poeng i hvert sett ble det flere veldig jevne oppgjør, ikke minst mot et par av aspirantene som begynte på 17 og 18 poeng, men Magnus holdt hodet kaldt og gikk ubeseiret gjennom kvelden. På andre plass fant vi Tor Arne som også kjempet seg gjennom mange jevne kamper – ikke minst en knallhard tresetter mot Lars som endte 21-19 i avgjørende sett.

Første trening i 2017 er tirsdag 03.januar – velkommen tilbake!

Resultatliste:

1. Magnus B Holm
2. Tor Arne Jensen
3. Petter B Johansen
3. Ørjan Sakrisvoll
5. Cornelia Dahl
5. Kung
5. Ida Marie Brønstad

Flere bilder fra kvelden kan ses på våre facebooksider:

https://www.facebook.com/pg/VikasenBTK/photos/?tab=album&album_id=1147159028731554