I helgen var det tid for ny runde for Vikåsen i 2.divisjon – denne gangen gikk turen til Bodø.

Timmy, Chris, Markus og Petter utgjorde laget denne runden og samtlige debuterte i 2. divisjon. Chris og Petter fikk også sin debut i seriespillet.

På forhånd var det ventet at det kom til å bli vanskelig å få med poeng hjem fra Bodø. Nivået i serien er tøft og å ta poeng mot et hvilket som helst lag ville vært en bonus.

I første kamp var det Husøy og Foynland som skulle få prøve seg. Den lavest rangerte på Husøy-laget hadde 100 rankingpoeng mer enn Chris, som var høyest ranket på Vikåsen-laget denne helgen. På papiret en vanskelig kamp med andre ord. Det skulle derimot vise seg å bli en jevn affære. Det ble til slutt et 4-6 tap, men de fleste kampene var jevne og med litt mer marginer riktig vei, kunne det fort blitt poeng. Uansett en veldig sterk prestasjon!

De resterende kampene ble litt tyngre, men guttene vant enkeltkamper i alle og var slett ingen kasteball. Alt i alt en veldig god helg spillemessig selv om det ikke resulterte i noen poeng. Lagleder Timmy melder om en morsom helg der alle spilte opp mot sitt beste, og at i neste serierunde er det tid for revansj!